Ik probeerde de Clear & Pure voedingssupplementen van Smoothly uit

Eén van de dingen die ik in het eerste jaar van Tim “fout” heb gedaan is het slecht zorgen voor mijzelf. Ik at veel suikers,…

by 

Eén van de dingen die ik in het eerste jaar van Tim “fout” heb gedaan is het slecht zorgen voor mijzelf. Ik at veel suikers, omdat ik het gevoel had dat ik dan snel even wat meer energie kreeg. En ook dronk ik veel meer koffie en af en toe zelfs energiedrankjes. Ik vond het lekker, het was snel bij de hand en ook gaf het mij inderdaad de energie die ik op dat moment nodig had. Maar natuurlijk weet ik ook dat deze energie van korte duur is en je eigenlijk toch wel erg moe blijft. Het was tijd om er verandering in te brengen. Geen zak M&M’s in huis hebben, maar mijzelf ook een schaaltje fruit gunnen. En een kopje thee in plaats van een latte macchiato was ook erg lekker. Oh, en die energiedrankjes bleken mij ‘s nachts een onrustig gevoel te geven, waardoor ik die helemaal niet meer drink. Al snel merkte ik verschil. Ik voelde mij na een paar dagen al veel fitter, zonder pieken en dalen, en ik had hierdoor veel meer energie over aan het einde van de dag. Dit maakt mij een veel beter persoon. Naar mijzelf, naar mijn man en naar mijn kinderen. En dat ik mij enorm veel waard!

Vanaf toen ben ik meer aan mijzelf gaan denken. Fruit en groente at ik al meer dan voldoende, maar toch miste ik een paar vitamines en mineralen in mijn lichaam. Voor mijn kinderen en mijn man kocht ik al voedingssupplementen, maar voor mijzelf niet. Af en toe nam ik er eentje van mijn kinderen of deed ik wat druppels vitamine D in mijn drinken, maar daar bleef het bij. Totdat ik de vraag kreeg of ik de vegan beauty supplementen van Smoothly wilde uitproberen. Het was alsof ik wakker werd, want waarom had ik deze nooit voor mijzelf aangeschaft?

Al snel kreeg ik twee potjes en twee navulverpakkingen van de vegan beauty supplementen van Smoothly Skincare thuis gestuurd, De “Clear & Pure” voedingssuplementen en de “Vegan collagen Boost”. Vlak voor mijn avondeten nam ik de eerste capsule van de “Clear & Pure” lijn. De capsules zijn van gemiddelde grootte en je slikt ze gemakkelijk met wat water weg. Smoothly Skincare raadt aan om de capsules 3 maanden te gebruiken om het wenselijke effect te zien.

Clear & Pure

Na ongeveer 3 weken zou je al effect kunnen merken. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik een rustige huid heb. Ik heb zelden last van onzuiverheden, maar toch mist mijn huid vaak wat glans. Daarnaast is mijn huid onder mijn ogen snel wat donker, waardoor ik hier graag wat foundation op aanbreng.

Wat bevatten de Clear & Pure supplementen?

 • Bètacaroteen (Dit wordt in ons lichaam omgezet in vitamine A)
 • Astaxanthine (Maakt je huid zachter, gladder en soepeler)
 • Pijnboomextract (Maakt je huid van binnenuit mooier)
 • Vitamine C (Levert een bijdragen aan het behouden van een gezonde huid)
 • Vitamine E (Een krachtige antioxidant die helpt bij de bescherming tegen oxidatieve schade door Uv-straling en luchtvervuiling)
 • Vitamine D3 (Draagt bij aan het proces van cel vernieuwing)
 • Vitamine B5 (Ondersteunt in stresssituaties)
 • Zink (Voedt de huid en helpt bij de verzorging van je huid van binnenuit)

Wat doen de Clear & Pure supplementen?

 • Boost de collageenproductie
 • Maakt de huid van binnenuit mooier
 • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
 • Anti-aging: voor een jonge huid
 • Helpt bij de hydratatie en de elasticiteit van de huid
 • Maakt de huid van het gezicht en lichaam zachter
 • Daarnaast zijn de supplementen dierproefvrij, alcoholvrij, olievrij, vegan, glutenvrij, GMO-vrij, lactosevrij, parabenenvrij, siliconenvrij en parfumvrij. 

Na 3 weken is het verschil op mijn huid moeilijk te constateren, omdat ik geen onzuiverheden had. Wel heb ik het idee dat mijn huid iets meer straalt en dat ik sneller de deur uitstap zonder foundation. Dit voelt wel erg fijn! Vooral als je ‘s morgens Nora naar de peuterspeelzaal moet brengen en ik me hierdoor vaak wat moet haasten.

Inmiddels zijn de drie maanden voorbij en wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Mijn huid ziet er gezond uit, het straalt meer, het voelt veel minder droog aan en ook merk ik dat mijn huid meer veerkracht heeft gekregen. Het maakt mij heel blij dat ik sneller de deur uit kan gaan en dat ik er minder snel vermoeid uitzie. De ingrediënten in dit kleine pilletje hebben dus erg goed hun best gedaan! Het is toch wel bijzonder dat zo’n supplement net dat beetje extra kan geven, waardoor je meer gaat stralen en dus lekkerder in je vel zit. Ik heb nu nog een potje en een navulzakje voedingssupplementen van de “Vegan Collagen Boost“. Deze ga ik de komende maanden proberen en hier ben ik ook erg benieuwd naar!

Gebruik jij ook voedingssupplementen?

One comment

 1. Fijn dat ze zo goed bevallen! Ik gebruik geen voedingssupplementen. Ik ben niet zo’n ster in pilletjes. Dat gaat drie dagen goed en dan vergeet ik ze in te nemen. Begin dit jaar heb ik vitamine D-pilletjes gekocht. Potje staat nog bijna vol in de kast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *