Onze ervaring met een strandhuisje in Kijkduin

Een paar weekjes geleden was het zover; we gingen op vakantie! We hadden een strandhuisje in Kijkduin geboekt en hier keken wij enorm naar uit….

by 

Een paar weekjes geleden was het zover; we gingen op vakantie! We hadden een strandhuisje in Kijkduin geboekt en hier keken wij enorm naar uit. Hoe dichter we bij de vakantie kwamen hoe onrustiger we werden. En nu was het dan echt zo! We deden alle koffers in de auto, we namen lekkers mee voor onderweg en ik had voor Tim en Nora allebei een verrassingstasje gemaakt met een paar kleine cadeautjes zodat ze zich extra goed konden vermaken tijdens de autorit.

Ons strandhuisje in Kijkduin

Toen we eenmaal in Kijkduin waren duurde het niet lang meer voordat we op de parkeerplaats van het vakantiepark stonden. Er werd ons van tevoren verteld dat er een sleutelkastje naast de deur van het vakantiehuisje hing en dat we niet langs een receptie hoefde te gaan. Ideaal! We liepen een stuk over de duinen, langs een mooie strandtent en ongeveer 50 meter ervan af stond ons strandhuisje. Wauw! Hoe gaaf! We konden niet wachten om naar binnen te gaan en optimaal van de vakantie te genieten.

Naast het strandhuisje stond een bolderkar die perfect te gebruiken was om de koffers van de auto naar het charlet te brengen. Ondertussen gingen wij het huisje verkennen. Het had een eethoek met televisie, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Perfect voor een gezin van vier personen.

Roompot vakantiehuisje

Ik heb al eens vaker in een vakantiehuisje van Roompot gezeten en eigenlijk was dit altijd een succes. De locaties zijn goed, de accommodaties zijn fijn en ook de vakantieparken op zich zijn erg leuk. Maar dit strandhuisje was wel echte en droom die uitkwam!

Nog nooit had ik zo’n prachtig uitzicht tijdens de vakantie. We keken letterlijk over het strand naar de zee. Het strand is licht van kleur, de zon schittert op de zee en ieder moment van de dag is het genieten. ‘s Morgens was het nog wel fris, maar konden we de gordijnen van ons strandhuisje helemaal open doen, zodat we in volle rust wakker konden worden. Overdag was het eigenlijk niet heel druk op het strand van Kijkduin, waardoor het je het gevoel had dat je het hele strand voor jezelf had. En ‘s avonds zag je langzaam de zon zakken en kon je genieten van de perfecte zonsondergang. Daarnaast lag het strand vol met mooie schelpen. En hier ben ik zo dol op! Ik vind het heel leuk om mooie dingen uit de natuur te verzamelen en daar horen schelpen natuurlijk ook bij.

Ook al hadden we het vakantiehuisje in Kijkduin maar voor 4 dagen geboekt, het voelde alsof we de vakantie van ons leven hadden. We hebben zo genoten! Van de zee, van het strand, van lekker eten, de omgeving, de wind in onze haren, het spelen met het zand en de beentjes in het water.

Fotoboek maken bij Smartphoto

Het kon dan ook niet anders dan dat ik veel foto’s van deze vakantie gemaakt hebt. Het was tenslotte onze eerste vakantie met z’n viertjes, dus extra speciaal. Ik wist dan ook dat ik hier een fotoboek van wilde maken. En eenmaal thuis gingen ik gelijk aan de slag om de foto’s te sorteren. Op Smartphoto kon ik uit veel verschillende mooie fotoboeken kiezen en uiteindelijk ging ik voor een vierkant fotoboek met mooie

Ik zat nog te twijfelen tussen een fotoboek met linnen kaft, maar ik vond het ook wel erg leuk als je aan de buitenkant door middel van een foto op de kaft al kon zien waar het fotoboek van is. Ik importeerde alle foto’s en vervolgend kon ik heel gemakkelijk en snel het fotoboek vullen. Ik had er ook voor kunnen kiezen om het programma van Smartphoto zelf het fotoboek te vullen met de gekozen foto’s, maar aangezien ik het erg leuk vind om een fotoboek te maken, deed ik het toch handmatig. Maar ook dit ging mega snel. Tijdens het maken van een fotoboek kun je trouwens per pagina de lay-out, het lettertype, de kleuren, kaders en effecten aanpassen. Je kan hier dus erg goed je creativiteit in kwijt.

Na een paar dagen ontving ik het fotoboek thuis. Netjes in een doosjes en precies zoals ik gehoopt had. Hij is perfect! Alle mooie foto’s staan er in, de kwaliteit is heel goed en oh, wat zijn wij dol op dit boek! Tim kijkt er iedere dag een paar keer in en laat de foto’s graag zien aan zijn lievelingsknuffels. Maar ook Nora kijkt er graag in en vraagt dan of we snel nog een keertje op vakantie gaan. Ik hoop het, want deze vakantie was om nooit meer te vergeten!

2 comments

    1. Hahaha ja!! Ik ga jouw mooie dingen maken. Helaas heb ik geen stukjes hout voor het visje kunnen vinden. Hopelijk tijdens de volgende vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *