Inspiratie | Leuke damesmode voor deze zomer!

De temperatuur buiten is weer heerlijk! Het is zo fijn om weer vaker buiten te kunnen zijn en te genieten van de zon. De periode…

by 

De temperatuur buiten is weer heerlijk! Het is zo fijn om weer vaker buiten te kunnen zijn en te genieten van de zon. De periode waarin we dikke truien dragen en naar buiten gaan in een winterjas is nu weer even voorbij. In plaats daarvan kunnen we weer luchtige kleding dragen. Maar toch is het wel even zoeken in mijn kledingkast. De afgelopen maanden heb ik heel veel truien gedragen en zijn de shirt, jurkjes en mooie topjes best ver naar achteren geschoven. Daarom vond ik het tijd om inspiratie op te doen voor leuke damesmode voor deze zomer. En ja hoor, ik kwam een aantal hele toffe items tegen. Van leuke blazers tot aan zomerjurkjes en natuurlijk mooie badmode. Hier komen mijn vondsten!

Leuke damesmode voor de zomer

1. Blazer / 2. Zonnebril / 3. Witte top / 4. ONLY overhemdjurk / 5. Jumpsuit met halterbandjes / 6. Jerseyjurk / 7. Paperbag short / 8. Hechter Paris midi-jurk

Tijdens de wintermaanden merk ik dat ik niet snel jurkjes draag. Ik vind het toch wel koud en daarom grijp ik sneller naar een broek en trui. Maar nu het lente is en de zomer niet lang meer op zich laat wachten vind ik het leuk om weer wat jurkjes in de kast te hebben hangen. Nummer 6 vind ik helemaal geweldig! Dit Jerseyjurkje is zowel voor het voorjaar als voor de zomer perfect. Ook nummer 8 vind ik heel gaaf. Deze is iets meer voor de zomer, maar ik zie mij het zeker vaak dragen.

Het overhemdjurkje vind ik voor het voorjaar erg leuk. Hij lijkt me heel fijn zitten en je kan hem op veel verschillende momenten dragen.

Ik ben stiekem erg benieuwd naar nummer 5. Deze jumpsuit lijkt me heel tof, maar toch vind ik een jumpsuit niet altijd heel mooi bij mij staan. Gecombineerd met de leuke blazer heb je gelijk wel een goede set. Deze blazer is trouwens verkrijgbaar in meerdere kleren, waaronder een donker roze. Ik twijfelde een beetje tussen deze twee.

Het topje en de paperback short zijn ook goed met elkaar te combineren. Deze set zou ik graag in mijn kast willen hangen. Ideaal voor een warme zomerdag en je graag een stijvolle outfit wilt dragen.

Mooie dames badmode

Naast de leuke damesmode voor deze zomer ben ik ook gaan kijken bij de badmode van OTTO. Sinds ik kinderen heb vind ik het toch wel lastig om in een bikini te verschijnen. Na mijn laatste zwangerschap is er wat striae ontstaan, waardoor ik liever een badpak draag. Het dragen van een badpak vond ik altijd wel een drempel totdat ik merkte dat badpakken er juist voor kunnen zorgen dat je lichaam mooi geaccentueerd wordt.

Onlangs kocht ik een badpak dat erg veel op het eerste badpak hieronder lijkt. Er zitten veel plooien bij het buikgedeelte, waardoor de buik veel minder “groot” oogt en je er dus slanker uitziet. Ik kan dit soort badpakken daarom iedereen aanraden die ook onzeker is over de “dikte” van de buik. Daarnaast zijn dit soort badpakken corrigerend, waardoor jouw silhouet ook veel mooier gevormd wordt.

Lascana badpak met plooien en modellerend effect / s.Oliver Red Label beachwear met rushes / s.Oliver Red Label beachwear badpak

De andere twee zwempakken vind ik ook erg mooi, maar zijn niet corrigerend. Het taupe kleurige badpak heb ik in het donkerpaars en besteld bij OTTO. Deze zit heel fijn en ik vind de details ook erg mooi. Net als bij het mooie roze badpak wordt meer de nadruk op het boven gedeelte gelegd. Het is stijlvol, sexy en het laat zien dat het juist heel mooi kan zijn om een badpak te dragen.

Heb jij al weer leuke zomermode in je kast hangen?

One comment

  1. Die jumpsuit is inderdaad erg leuk. Mijn eerste reactie was ook dat ik zoiets niet zo kopen. Geen idee waarom eigenlijk want ik heb zoiets in de kast hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *