Inspiratie | Kinderverjaardag

Volgende maand wordt mijn dochtertje Nora 3 jaar. Oh man, 3 jaar! Ik weet dat het enorm cliche klinkt, maar ik herinner het me nog…

by 

Volgende maand wordt mijn dochtertje Nora 3 jaar. Oh man, 3 jaar! Ik weet dat het enorm cliche klinkt, maar ik herinner het me nog zo goed dat ze met z’n drietjes het ziekenhuis verlieten. Ze was zo klein, zo kwetsbaar en echt het mooiste dat ik ooit “gekregen” had. En nu is ze gewoon nog zó veel meer! Een stuk groter, wijzer, een super lief meisje en zooo belangrijk! En aangezien ze nu steeds meer doorkrijgt wat een verjaardag inhoudt, leek het mij leuk om er een extra leuk dagje van te maken. Daarom ben ik alvast wat inspiratie aan het op gaan doen.

Nora is dol op ijsjes. Het liefst eet ze iedere dag wel een ijsje. Het kan dus eigenlijk niet anders dan dat er ijsjes aanwezig zijn tijdens haar 3de verjaardag. Ook vindt ze regenbogen en poesjes heel erg leuk. Gelukkig staat Pinterest vol met “rainbow” inspiratie voor verjaardagsfeestjes, dus daar zit vast iets leuk tussen. Een tijdje geleden kwam ik een afbeelding tegen van plastic dieren op een taart. Ik denk dat ze het erg leuk gaan vinden als er ook een poesje op haar taart staat.

Verder vond ik de volgende de kinderverjaardag inspiratie die ik wil gebruiken voor de verjaardag van Nora.

Leuke inspiratie voor een verjaardag van een meisje van 3 jaar he! Ik zag bij de Xenos ook hele leuke kartonnen regenboog bordjes. Hier wil ik eigenlijk een verjaardagsslinger van gaan maken. Zo heb ik ook gelijk weer een hele gezellige slinger!

One comment

  1. Ik vind die cakerol echt briljant! Zo simpel en het ziet er hartstikke leuk uit. En ja, dat de tijd vliegt, zie je vooral aan je kinderen. Die van mij wordt dit jaar 30. Hoe dan? Voor mijn gevoel bakten we gisteren nog samen zandtaartjes in de zandbak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *