Inspiratie | Kinderverjaardag

Volgende maand wordt mijn dochtertje Nora 3 jaar. Oh man, 3 jaar! Ik weet dat het enorm cliche klinkt, maar ik herinner het me nog…

by 

Volgende maand wordt mijn dochtertje Nora 3 jaar. Oh man, 3 jaar! Ik weet dat het enorm cliche klinkt, maar ik herinner het me nog zo goed dat ze met z’n drietjes het ziekenhuis verlieten. Ze was zo klein, zo kwetsbaar en echt het mooiste dat ik ooit “gekregen” had. En nu is ze gewoon nog zó veel meer! Een stuk groter, wijzer, een super lief meisje en zooo belangrijk! En aangezien ze nu steeds meer doorkrijgt wat een verjaardag inhoudt, leek het mij leuk om er een extra leuk dagje van te maken. Daarom ben ik alvast wat inspiratie aan het op gaan doen.

Inspiratie voor een regenboog verjaardag

Nora is dol op ijsjes. Het liefst eet ze iedere dag wel een ijsje. Het kan dus eigenlijk niet anders dan dat er ijsjes aanwezig zijn tijdens haar 3de verjaardag. Ook vindt ze regenbogen en poesjes heel erg leuk. Gelukkig staat Pinterest vol met “rainbow” inspiratie voor verjaardagsfeestjes, dus daar zit vast iets leuk tussen. Een tijdje geleden kwam ik een afbeelding tegen van plastic dieren op een taart. Ik denk dat ze het erg leuk gaan vinden als er ook een poesje op haar taart staat. En dan een klein feestmutsje op en wat ballonnen of slingers erbij. Zo schattig!

Verder vond ik de volgende de kinderverjaardag inspiratie die ik wil gebruiken voor de verjaardag van Nora. Stuk voor stuk is het geweldige inspiratie waar ieder kind denk ik wel blij van wordt. Dus mocht je nog op zoek zijn leuk inspiratie voor een kinderverjaardag met veel kleuren, scroll dan gezellig verder.

Leuke inspiratie voor een verjaardag van een meisje van 3 jaar he! Die ijsjes vind ik echt geweldig als traktatie! Volgens mij zijn dit hoorntje waar nu cakebeslag in gedaan is. Even bakken in de oven en dan verder decoreren. Ik heb het op mijn “to do lijstje” gezet om het eens uit te gaan proberen.

Ook vind ik de cakeroll super leuk! Het ziet er heel simpel uit, maar door al die kleurtjes en sprinkles is het zo feestelijk! Je snijdt het in plakken en dan heb je toch gewoon een hele leuke verjaardagstaart.

En wat vinden jullie van de decoratie? De feestmutsjes als slinger is toch leuk! Feestmutsjes kun je kopen in de winkel, maar je zou ze ook gemakkelijk zelf kunnen maken. En wil je liever geen echte kaarsjes op de verjaardagstaart, dan maak je gewoon deze leuke “nep” kaarsjes. Deze heb ik al eens eerder gemaakt. Niet precies deze, maar wel hele leuke! Bekijk hier de verjaardagskaarsjes van karton.

One comment

  1. Ik vind die cakerol echt briljant! Zo simpel en het ziet er hartstikke leuk uit. En ja, dat de tijd vliegt, zie je vooral aan je kinderen. Die van mij wordt dit jaar 30. Hoe dan? Voor mijn gevoel bakten we gisteren nog samen zandtaartjes in de zandbak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *