De mooiste inspiratie voor de jongenskamer van Tim

Nu de koudere dagen er aan zitten te komen leek het mij een goed idee om het in huis weer zo fijn mogelijk te maken….

by 

Nu de koudere dagen er aan zitten te komen leek het mij een goed idee om het in huis weer zo fijn mogelijk te maken. Ik merk aan mijn kinderen dat ze het erg leuk vinden om boven op hun slaapkamer te spelen en eigenlijk vond ik dat zelf vroeger ook erg fijn. Je eigen plekje, met je favoriete speelgoed om je heen. De slaapkamer van Tim is een tijdje geleden een klein beetje aangepast, omdat ik vond dat hij te oud werd voor een “babykamer”, maar toch mag dit lieve kamertje nog wel wat stoerder worden. Daarnaast wordt het tijd om het ledikant in te ruilen voor een peuterbed.

Ook de slaapkamer van Nora wilde ik een beetje aan gaan pakken. Daarom maakte ik een plannetje / moodboard om hun slaapkamertjes een make-over te geven en vandaag deel ik het moodboard van de jongenskamer van Tim

Moodboard jongenskamer

De slaapkamer van Tim is ongeveer de helft kleiner dan de kamer van Nora. Hij is niet super klein, maar ook niet zo groot dat je er van alles neer kan zetten. Natuurlijk gaat het peuterbed meer ruimte in beslag nemen. Dit wordt het peuterbed van Nora die bij IKEA verkrijgbaar is. We gaan eerst even kijken of een peuterbed bevalt en over een tijdje zal ook hij een mooi houtkleurig bedje krijgen.

Wat ik erg leuk vind is een kindertafel / kinderbureau. Tim vindt het heel leuk m met treinen, auto’s en met blokken te spelen en en dat kan perfect op een tafeltje. Een kindertafel als deze van Bibelotte vind ik super leuk! Het rieten stoeltje heb ik al gevonden, dus die krijgt zeker weten een plekje.

Op de muur komt dit sterretjes behang van karwei. Ik vond het een erg mooie kleur en ik denk dat dit behang het kamertje heel sfeervol en stoer gaat maken.

Verder hangt er nu op de kamer al deze mooie schoolplaat van Pimpelmees, dit leuke maanlampje en deze lieve muurstickers van Bibelotte. En krijgen deze leuke leeuwen kussen en de perenmand (op de moodboard staat de appelmand. De perenmand kon ik online niet vinden) van de Kwantum ook zeker weer een plekje op de nieuwe kamer!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *