De mooiste inspiratie voor de meidenkamer van Nora

Gisteren vertelde ik al dat ik de kinderkamers graag een make-over wil geven. De komende maanden zullen ze namelijk vaker op hun slaapkamer te vinden…

by 

Gisteren vertelde ik al dat ik de kinderkamers graag een make-over wil geven. De komende maanden zullen ze namelijk vaker op hun slaapkamer te vinden zijn en dan mag het natuurlijk ook wel extra gezellig zijn. Daarom heb ik twee moodboards gemaakt met ideeƫn en kleuren die ik in de make-over wil gaan verwerken. Het moodboard van de jongenskamer van Tim deelde ik gisteren al en vandaag is het moodboard van de meidenkamer van Nora aan de beurt. Hier komt ie!

Momenteel heeft Nora een lichtgroene muur op haar kamer. Ik vind het zelf een erg mooie kleur, maar toch wil ze zelf graag dat deze roze wordt. Ik denk dat het een beetje een oudroze kleurtje gaat worden. Niet te schreeuwerig en toch heel meisjesachtig.

Op de muur aan de andere kant heb ik een regenboog geschilderd. Deze vindt ze nog steeds erg leuk, maar hij is niet helemaal zoals een regenboog is. Destijds heb ik voor drie kleuren gekozen; zacht paars, lichtgroen en lichtroze. Ze zou graag een echte grote regenboog op deze muur willen hebben. Ik vind de regenboog op mijn moodboard erg mooi, maar helaas wordt het toch eentje met alle kleuren van de regenboog. šŸ˜€

De overige muren hebben het hartjes behang van de Kwantum. Deze blijft, want dit vinden we allebei nog heel erg mooi. Daarnaast past dit behang vast erg mooi in het geheel.

Nora mocht zelf een bed uitkiezen en toen ging het eigenlijk een beetje fout. Ze zag een halfhoogslaper met glijbaan en deze ging niet meer uit haar hoofd. Haha! En ja, beloofd is beloofd. Gelukkig heb ik een betaalbare hoogslaper bij OTTO gezien. (De halfhoogslaper op het moodboard is van Petitpuk).

Op het bed komt een nieuwe dekbed te liggen en daarom krijgt ze ook een nieuwe dekbedovertrek. Het dekbedovertrek met madeliefjes is van Wehkamp en vind ik zo schattig!

Er komen op de vloer twee vloerkleden te liggen. Het jute vloerkleed ligt er al. En het zachtroze vloerkleed komt onder de glijbaan te liggen.

De posters zijn afkomstig van Desenio en blijven op dezelfde plek hangen. En de wandhanger is van VTwonen. Deze krijgt een plekje onder de halfhoogslaper.

Ik ben zo benieuwd hoe het gaat worden!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *