Interieur plannen voor deze zomer

Het is zo leuk om lekker in huis te rommelen en het steeds iets gezelliger te maken. Natuurlijk is het al een heel fijn huis…

by 

Het is zo leuk om lekker in huis te rommelen en het steeds iets gezelliger te maken. Natuurlijk is het al een heel fijn huis waar ik volop van geniet en tot rust kom, maar toch kan ik het niet laten om af en toe wat te veranderen. Vaak is het door bijvoorbeeld een sierkussen aan te schaffen of iets moois als decoratie neer te zetten. Het zijn kleine veranderingen die vaak voor een andere sfeer zorgen.

Maar naast leuke kleine veranderingen in het interieur vind ik het ook heerlijk om grotere dingen aan te pakken. Ik heb daarom een lijstje gemaakt met dingen die ik het liefst deze zomer gedaan wil hebben. Ik hoop dat het lukt.

Lampen in de keuken ophangen

Al een lange tijd geleden hebben we de zwevende keukenkastjes uit onze keuken gehaald. Het is erg mooi geworden, maar onder de wandkasten zaten spotjes bevestigd die voor veel licht zorgden. Nu het zomer is mis ik deze keukenverlichting niet, maar straks in het najaar wordt het ‘s avonds natuurlijk steeds iets sneller donker. Ik heb al hele leuke lampjes voor de keuken bedacht. Ze moeten alleen nog opgehangen worden.

Nieuwe wanddecoratie in de woonkamer

Soms vind ik dat er iets te weinig kleur in huis te vinden is. Dit wil ik veranderen door voor nieuwe wanddecoratie te gaan. Ik ben nog erg opzoek naar mooie inspiratie, maar waarschijnlijk worden het een paar posters bij elkaar. Ideaal om af en toe te vervangen.

De hal een upgrade geven

De hal naar boven is toch altijd een beetje achter gebleven. Ik kan niet wachten totdat we het aan gaan pakken. Er zit van dat structuurverf op de muren, wat erg schuurt als je er tegenaan komt. Ook zou ik graag nieuwe trapleuningen willen hebben en het liefst ook nog nieuwe trapbekleding. Maar goed, dat gaat wel wat centjes kosten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *