Intratuin kersttrends en kerstcollectie 2023

Bij Intratuin is de nieuwe kerstcollectie te vinden en net als ieder jaar bestaat de kerstcollectie van Intratuin uit een aantal prachtige kersttrends. Ieder jaar…

by 

Bij Intratuin is de nieuwe kerstcollectie te vinden en net als ieder jaar bestaat de kerstcollectie van Intratuin uit een aantal prachtige kersttrends. Ieder jaar vind ik het erg leuk om weer even naar Intratuin te gaan om zowel de trends als de andere mooie kerstdecoratie te bewonderen. De winkel ziet er dan ook heel gezellig uit en voor kinderen is het geweldig om al die kerstdorpjes te zien bewegen. Het lijkt wel een wonderland! Dit jaar heeft Intratuin weer een aantal Kersttrends samengesteld. Benieuwd wat de kersttrends van 2023 zijn? Ik heb ze onder elkaar gezet!

De Kersttrends Van Intratuin 2023

Intratuin Kersttrend: Retro Revival

De eerste kerst trend die je bij Intratuin kan vinden is eentje die goed past bij een vintage stijl. Toch zitten er in deze collectie kerstornamenten die ikzelf niet echt vintage vind, maar juist heel modern. Denk aan verschillende fruitsoorten en tropische dieren. Hierdoor is het een hele veelzijdige collectie, waar veel moois tussen te vinden is. Mijn favoriet is het sinaasappeltje.

Intratuin Kersttrend: Raw Mystery

Hou je van een donkere sfeer in huis, dan is deze kerst trend echt iets voor jou. Diepe blauwtinten, paarstinten, zilver en zwart zijn de kleuren uit deze collectie. De tweede kerst trend is de Raw Mystery en heeft mooi kerstornamenten met sterren, manen en planeten. Ook vind je hier toffe kerstballen met marmer effect.

Intratuin Kersttrend: Balanced Home

Vind je alle kerstversiering een beetje over de top, dan is de Balanced Home collectie een hele mooie collectie. Het bestaat uit rustige kleuren en natuurlijke materialen. Kerstornamenten die prachtige in de kerstboom blenden.

Intratuin kersttrend: Warm Glamour

Hou je van Vintage en stijlvolle kerstdecoratie? Neem dan eens een kijkje bij de Warm Glamour trend. Deze collectie bestaat uit warme kleuren met een chique uitstraling.

Intratuin Kersttrend: Christmas Blues

Een kerst trend die ikzelf niet zo heel mooi vind is de Christmas Blues. Ik hou zelf niet heel erg van Delfts Blauw en blauwe kerstdecoratie en klassieke kerst kleuren. Maar stiekem vind ik het vogelhangertje op onderstaande foto wel heel lief!

Intratuin Kersttrend: Christmas Classics

Hou je van een Klassieke, traditionele kerst, dan passen de kerstornamenten en kerstballen uit de Christmas Classics collectie heel goed bij jou. Rood, groen, zilver, glitters en lintjes. Op één of andere manier doet deze foto mij ook erg aan de film “Home Alone” denken. Oftewel, een echt typische kerstgevoel.

Intratuin kersttrends 2023

Ik ben stiekem al even wezen kijken en er hangt al heel veel moois! Ik heb een paar foto’s kunnen maken om een beetje een beeld te geven van de kerstcollectie. Maar het is zeker leuk om een keer zelf te gaan kijken. De winkels zijn mooi versierd en kijk ook een of er binnenkort geen kortingsdag is bij Intratuin. Dit kan je zo 20% korting schelen. Daarnaast zag ik dat je 5 euro korting kan krijgen wanneer je je aanmeld bij de App van Intratuin.

Wat vind jij van de kerstcollectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *