Kinderkamer inspiratie | Ruimte & Heelal

Een kinderkamer is de perfecte plek om heerlijk te dromen. Je ziet dan ook vaak sterren en manen in een kinderslaapkamer. Maar wat ook erg…

by 

Een kinderkamer is de perfecte plek om heerlijk te dromen. Je ziet dan ook vaak sterren en manen in een kinderslaapkamer. Maar wat ook erg leuk is is een kinderkamer in de thema’s “ruimte” of “het heelal”. Dit gaat nog net wat verder dan een paar sterretjes en oogt natuurlijk ook nog eens super stoer! Ik deelde laatst al eens hele leuke inspiratie voor een kinderkamer in het thema “wilde dieren” en vandaag leek het mij leuk om een aantal toffe items bij elkaar te zoeken waarmee je een hele gave ruimte / heelal kinderkamer kan maken. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

Ruimte kinderkamer

Leuk is deze kinderkamer decoratie hè? Het pas allemaal perfect bij elkaar. En zelfs de grote walvis knuffel die eigenlijk totaal niets met de ruimte of het heelal te maken heeft, past erg goed bij. Deze komt ook weer terug in het eerste dekbedovertrek. Toen ik deze zag werd ik eigenlijk gelijk heel enthousiast. Het is dan mijn zoontje al twee dekbedovertrekken heeft, anders had ik hem zeker gekocht. Hij heeft iets magisch, iets sprookjesachtig en het is natuurlijk ook heel tof om naar te kijken.

De muziekmobiele met de twee walvisjes vind ik ook mega schattig. Mijn kinderen heeft geen muziekmobiele meer nodig, maar hoe leuk is dit om cadeau te geven aan een pasgeboren baby’tje!

En tenslotte is het kussen van de maan en het kleine sterretje wel heel erg schattig! Deze past volgens mij wel op iedere kinderkamer. Ik denk dat als ik hem aan mijn dochter laat zien, dat ze hem namelijk ook heel graag zou willen hebben.

One comment

  1. Dat kussen van de maan is echt heel leuk! Dat had mijn dochter destijds ook fantastisch gevonden. Ik heb het idee dat er nu veel meer leuke dingen zijn dan toen zij klein was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *