Kinderkamer inspiratie | Wilde dieren

Het is geweldig om een kinderkamer in te richten, maar toch heb ik gemerkt dat wanneer je op zoek gaat naar leuke kinderkamer decoratie dat…

by 

Het is geweldig om een kinderkamer in te richten, maar toch heb ik gemerkt dat wanneer je op zoek gaat naar leuke kinderkamer decoratie dat het nog best lastig is. Regelmatig kom ik leuke items tegen waarmee je een kinderkamer heel gezellig kan maken. Er is ook zo veel leuks te koop! En toch raakte ik een beetje verdwaald toen ik de kinderkamers van Nora en Tim wilde veranderen. Ik wilde de kinderkamers precies zo maken als ik in mijn hoofd had, zonder dat ik er heel veel geld aan uit ging geven. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en is het heel leuk geworden. Ze zijn erg blij met hun kamertjes en dat is het aller belangrijkste. Het leek me een leuk idee om kinderkamer inspiratie te delen in een leuk thema. En vandaag is het de beurt aan “Kinderkamer Wilde dieren”. Hiervoor heb ik een aantal hele leuke, gezellige kinderkamer decoratie bij elkaar gezocht. Hier komt het!

Kinderkamer Wilde dieren

Kinderkamer inspiratie | Wilde dieren

1. Dekbedovertrek wilde dieren / 2. Vloerkleed / 3. Rotan wandrek / 4. Krokodil knuffel / 5. Langwerpig kussen / 6. Vloerkleed leeuw / 7. Grote giraffe knuffel

Oh wat is het toch schattig! Ik ben helemaal weg van de grote knuffels. Ze zijn niet alleen heel leuk om mee te spelen, maar ze staan ook geweldig op een kinderkamer. Tim heeft de giraffe en hij vindt het heel grappig om op de rug van de giraffe te zitten en alle slaapkamers mee door te sjouwen.

Het dekbedovertrek is vrij rustig en juist dat vind ik heel fijn. Een dekbedovertrek is toch wel “aanwezig” qua print en kleuren en als je ook nog eens een vloerkleed, kussens, wanddecoratie en andere spulletjes in de kinderkamer plaatst, kan het best wel druk worden.

Het vloerkleed van de leeuw vind ik al een hele lange tijd geweldig! Het is dat er al een leuk kinderkamervloerkleed op de kamer van Tim ligt, maar anders was ik zeker voor deze gegaan. Hij lijkt me ook lekker zacht.

Op de meidenkamer van Nora ligt een langwerpig kussen. Je creëert hiermee een heel fijn hoekje waar je fijn kan spelen of lezen. Naast deze kleur zijn er meerdere varianten verkrijgbaar.

En tenslotte is dit wandrek wel echt heel tof! Je kan er de favoriete wilde dieren op zetten, leuke boekjes, knuffels, etc. Leuke wanddecoratie is eigenlijk toch wel onmisbaar op een gezellige kinderkamer, toch?

Bekijk ook deze leuke inspiratie voor een jongenskamer!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *