Korting Sissy-boy? Dit zijn mijn favorieten!

Als ik ga winkelen vind ik het erg leuk om even bij Sissy-Boy naar binnen te gaan. Vooral als er ook nog eens korting is,…

by 
korting sissy-boy

Als ik ga winkelen vind ik het erg leuk om even bij Sissy-Boy naar binnen te gaan. Vooral als er ook nog eens korting is, dan is het nog leuker om op zoek te gaan naar leuke spulletjes voor in huis. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik er eigenlijk alleen voor de items van “Homeland” kom en vrijwel niet voor kleding. Waarom? Geen idee eigenlijk. Waarschijnlijk omdat ik vaak al afgeleid word door de mooie decoratie en woonaccessoires.

Gisteren deelde ik al een aantal leuke items van Sostrene Grene en vandaag leek het mij leuk om mijn favoriete producten van Sissy-boy te laten zien. Hier komen ze!

Korting Sissy-boy? Dit zijn mijn favorieten!

korting sissy-boy

1. Roze linnen pennendoos – €19,99 / 2. Oranje gesteept notitieboekje A5 – €8,99 / 3. Sierkussen madeliefjes – €34,99 / 4. Hocker taupe – €399,00 / 5. Mand oranges medium – €29,99 / 6. Bruin vloerkleed met gradient effect – €229,00

Heb je wel eens gehad dat je op school zat en dat er een pen gelekt had in je favoriete etui? Oh, wat is dat zonde! Ik zou ook erg balen als dat met dit prachtige pennendoosje zou gebeuren. Maar hoe tof zal die staan op je bureau! Vooral als het leuke notitieboekje van nummer 2 er ook nog naast ligt.

Het sierkussen met madeliefjes staat al een tijdje op mijn wensenlijstje. Ik heb hem zelfs al een paar keer in mijn handen gehad, maar toch heb ik hem nooit gekocht. En iedere keer als ik hem weer zie ga ik toch weer twijfelen. De geborduurde madeliefjes vind ik zo schattig!

Een hocker is vaak erg prijzig. Zo ook deze van Sissy-Boy. Het liefst zou je bij dit soort items wachten op korting of een handige kortingscode. Dat zal al veel geld schelen. Maar als je hem eenmaal hebt, is het vast een prachtige aanvulling op je interieur!

Ik heb iets met manden. Het ziet er gezellig uit, ze zijn praktisch en je kan ze overal neerzetten. Deze mand met citroenen vind ik helemaal geweldig! En ook dit prijs vind ik nog best meevallen.

Tenslotte vind ik het vloerkleed van Sissy-Boy heel erg mooi. Hij staat misschien niet zo goed in onze woonkamer, maar op onze slaapkamer zou hij perfect staan!

Een item dat ik vergeten ben om aan het overzicht toe te voegen in de Teddy sprei. Deze ziet er heerlijk uit en teddy stof zorgt gelijk voor een heerlijk knus sfeertje. Hij kan zowel op de bank als heerlijk op bed. Mmm…. Dus ja, zodra er korting bij Sissy-boy is, sla ik mijn slag!

korting sissy-boy, kortingscode, kortingscode sissy boy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *