De mooiste kringloopvondsten #1

Het bezoeken van een kringloopwinkel heb ik altijd erg leuk gevonden. Het zijn een soort van alles-winkels waar je de leukste dingen tegen kan komen…

by 

Het bezoeken van een kringloopwinkel heb ik altijd erg leuk gevonden. Het zijn een soort van alles-winkels waar je de leukste dingen tegen kan komen die je vaak voor een klein prijsje kan kopen. Lekker “snuffelen” tussen de spulletjes en zoeken naar dingen waar jij nog wel een leuk plekje voor weet of nog goed kan gebruiken. De laatste tijd kom ik bijna wekelijks wel even bij de Kringloopwinkel. Soms om wat spullen naar toe te brengen, maar meestal toch even kijken of er nog wat tussen zit. En toch heb ik best vaak dat ik niet met lege handen naar huis ga! En daarom leek het mij leuk om regelmatig mijn “Kringloopvondsten” met jullie te delen. Hier komt mijn allereerste Kringloop-shoplog!

Chocolade paashaas vorm XL

Eigenlijk is er altijd een hoekje in de kringloopwinkel geweest dat ik oversloeg. Ik dacht dat hier vooral bestek en plasticbakjes lagen, maar dit keer besloot ik er toch even te kijken. En ja hoor, ik werd opslag verliefd op deze chocolade paashaas! Wauw! Hoe gaaf! Ik snapte gewoon niet dat iemand deze weg deed en dat er ook nog niemand was geweest die hem gekocht had. Blijkbaar lag hij namelijk al even in de kringloopwinkel, want onder het prijsstickertje (1 euro OMG!) zat namelijk een prijsstickertje van €1,50. Deze moest en zou mee naar huis gaan!

Lichtblauwe espresso kopjes

Ook vond ik twee schattige lichtblauwe espresso kopjes. Ik vind dit soort kopjes heel leuk en aangezien ik al een paar roze had (Alle drie van de Blokker) staan ze nu super leuk bij elkaar als een soort van koffiehoekje. Prijs: €0,20 per stuk. Woehoe!

Bronskleurige mini braadslee

Tenslotte kocht ik deze bronskleurige minibraadslee. De kleur vind ik helemaal geweldig en eigenlijk heb ik hem meegenomen voor mijn kinderen. Ik had eigenlijk bedacht dat hij een plekje in het speelkeukentje zou krijgen, maar toen ik de kopjes er in zette, wilde ik hem toch wel graag in mijn keuken houden. Het staat zo gezellig! Prijs: €0,75. Yes!

Dit waren mijn kringloopvondsten van afgelopen week. Ga jij ook wel eens naar de Kringloop?

2 comments

  1. Wat een gave vondst! Ik snap dat je daar heel blij mee bent. Gisteren ben ik bij de kringloop geweest, hier in de stad. Alleen is het daar zo duur tegenwoordig. Echt niet leuk meer.

  2. Ah die paashaas vorm is inderdaad leuk! Tja, ik zie soms ook dingen liggen waarvan ik niet snap dat mensen ze weg doen;-) Ik kom ook graag bij de kringloop en ik zoek er altijd naar Delfts blauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *