Mijn favorieten van de nieuwe collectie van Sissy-Boy

Lente collectie Sissy-boy. Eén van mijn favoriete winkels waar ik graag even binnen ga is Sissy-boy. Iedere keer zie ik weer prachtige items om de…

by 
lente collectie sissy-boy

Lente collectie Sissy-boy. Eén van mijn favoriete winkels waar ik graag even binnen ga is Sissy-boy. Iedere keer zie ik weer prachtige items om de keuken, slaapkamer of de woonkamer gezelliger mee te maken. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik er vaak iets koop als het in de sale is, maar om inspiratie op te doen is deze winkel ook perfect. De nieuwe voorjaarscollectie is nu net uit en hier zitten zo veel leuke items tussen! Ik heb een selectie gemaakt van mijn favoriete woondecoratie. Hier komen ze!

Lente collectie Sissy-Boy

1. Ontbijtbord met roze strepen / 2. Roze presenteerbord / 3. Rotan harmonica hanglamp / 4. Ronde houten koffietafel / 5. Beige badmat / 6. Beige deken / 7. Koffiemok roze / 8. Toilettas / 9. Washand

Ik heb een zwak voor mooi servies. Momenteel zijn er bij Sissy-Boy weer erg veel mooie borden te vinden. Van leuke ontbijtborden tot presentatieborden. Ik vind ze prachtig! En stiekem zie ik het al voor mij om tijdens de zomer de tuintafel te dekken met deze borden van Sissy-Boy. Ze zijn zo sfeervol en matchen ook erg goed met elkaar!

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een mooie rotan hanglamp voor de zithoek. Inmiddels heb ik er één kunnen vinden en wat zorgt een rotan lamp toch voor een fijne sfeer. Het is dat ik er nu al eentje voor de zithoek gevonden heb, maar anders had ik deze harmonica hanglamp ook erg tof gevonden.

Hoe gaaf is deze koffietafel! Ronde houten tafels zie je steeds meer. Het lijkt me erg gezellig om samen aan een ronde tafel te zitten. Daarnaast is een ronde koffietafel of ronde eettafel ook erg praktisch in een kleinere ruimte.

Naast het servies van Sissy-Boy is het textiel momenteel ook prachtig. De badmat zou perfect in de badkamer staan. En dan het liefst ook nog met leuke washandjes en gastendoekjes in deze leuk print. Gelukkig hebben wij onze badkamertextiel al heel wat jaren en is het eigenlijk wel toe aan vernieuwing (😉). Binnenkort ga ik eens kijken hoe het er in de winkel uitziet.

En dan ga ik ook gelijk even bij deze mooie deken kijken. Deze print ziet er ook schitterend uit.

Welk item is jouw favoriet?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *