Leuke bloemvormige hanglampen

Bloemvormige hanglampen zijn geweldig! Het liefst ook nog gemaakt van natuurlijke materialen als rotan of bamboe, want dit zorgt voor nog meer sfeer in huis….

by 

Bloemvormige hanglampen zijn geweldig! Het liefst ook nog gemaakt van natuurlijke materialen als rotan of bamboe, want dit zorgt voor nog meer sfeer in huis. Maar hoe vind je de perfecte rotan hanglamp in de vorm van een bloem? Ik ben op zoek gegaan naar mijn favorieten. En daarbij ben ik gelijk ook voor mijzelf gaan kijken, want ik zou dolgraag een rotan bloemvormige hanglamp in onze zithoek willen hebben. Er is nog een leeg hoekje en daar past zo’n mooie opvallende lamp perfect in! Maar ook voor een kinderkamer, hal of slaapkamer zijn dit soort hanglampen prachtig!

Mooie bloemvormige hanglampen

1. Kidsdepot (€69,95) / 2. Kwantum (€75,00) / 3. Madam Stoltz (€94,00) / 4. Kidsdepot (€49,95) / 5. Madam Stoltz wandlamp Demi (€229,50)/ 6. Maisons du Monde (€79,99) / 7. Madam Stoltz (€101,75)

Ook op Naduvi kan je vaak mooie hanglampen vinden. Zo vond ik daar eentje voor onze overloop.

Ik twijfel zelf nog heel erg of ik ook z’n mooie rotan lamp in de keuken wil gaan hangen. Meestal zijn ze best wel groot, maar ze staan zo gezellig! Als de verlichting niet aanstaat zijn de lampen erg mooi, maar als ze wel aanstaan, dan zijn ze nog veel mooier. Dat merk ik ook op de meidenkamer van Nora.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *