Leuke decoratie voor een kinderkamer

Een kinderkamer inrichten is helemaal niet zo heel moeilijk. Gisteren deelde ik al een aantal hele leuke wanddecoratie voor een kinderkamer en stiekem moest ik…

by 

Een kinderkamer inrichten is helemaal niet zo heel moeilijk. Gisteren deelde ik al een aantal hele leuke wanddecoratie voor een kinderkamer en stiekem moest ik mijzelf inhouden om mijn winkelwagentje niet te gaan vullen. Het is dat de kinderkamers van mijn kinderen nu vol genoeg zijn. Vooral bij de webshop Maisons du Monde zijn erg veel mooie accessoires en meubels te vinden. Lieve vloerkleedjes, leuke kastjes, gezellige kussentjes. Een aantal van mijn favoriete items om de kinderkamer gezellig mee te maken heb ik onder elkaar gezet. Dus kun je nog wel wat mooie decoratie gebruiken? Scroll dan gezellig verder!

1. Draagbaar poppenhuis – Maisons du Monde (€29,99) / 2. Jute vloerkleed beige roze – Maisons du Monde (€39,99) / 3. Slinger met vlaggetjes – H&M (€7,99) / 4. Poppenhuis kast – Maisons du Monde (€79,99)/ 5. Vloermatras met sterren – Maisons du Monde (€29,99) / 6. Lotus kinderstoel – Xenos (€49,00) / 7. Vloerkleed leeuw – H&M (€49,99)

Mijn kinderen zijn beide dol op poppenhuizen. Een groot poppenhuis is geweldig, maar ook poppenhuisjes die je gemakkelijk kan verplaatsen of mee kan nemen zijn ideaal om mee te spelen. Dit houten poppenhuis is daar een goed voorbeeld van. Je stopt er wat poppetjes in en ze vermaken ze een hele tijd. Nummer 4 is meer een kast en zal heel tof op een kinderkamer staan. Er zijn verschillende webshops en winkels die lieve poppenhuismeubeltjes verkopen. Een budget voorbeeld is de Action en een beetje te duur merk is Maileg (Wel mega schattig!!).

Een vloerkleed maakt een kinderkamer extra knus en gezellig. Eigenlijk zou iedere kinderkamer een vloerkleedje moeten hebben. Of in ieder geval zo’n lekker vloermatras. Ik heb er zelf eentje bij de H&M gekocht en deze wordt volop gebruikt. Momenteel ligt hij in kledingkast van mijn dochtertje Nora, waardoor het een heerlijk verstopplekje is.

Ik twijfel zelf al maanden over een lotusstoeltje. Hoe leuk staat dit op een kinderkamer! Knuffeltjes er in en je hebt gelijk een heel leuk hoekje gecreëerd!

Leuke items he! En zo zie je dat je met maar een paar items een heerlijk kamertje kan maken. Nog een paar leuke dingen aan de muur, bijvoorbeeld een paar leuke posters voor een kinderkamer en je maakt een kinderkamer gelijk al heel gezellig.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *