Leuke decoratie voor in de keuken

Als ik een interieurwinkel binnenstap kan ik stiekem niet wachten om even bij een serviesafdeling / keukenafdeling te kijken. Ik heb een zwak voor schaaltjes,…

by 

Als ik een interieurwinkel binnenstap kan ik stiekem niet wachten om even bij een serviesafdeling / keukenafdeling te kijken. Ik heb een zwak voor schaaltjes, leuke keukenspulletjes, kopjes, bordjes. En sinds ik een wandplank in de keuken heb, vind ik het alleen nog maar leuker om deze te decoreren. Het leek mij leuk om een paar ideeen te delen waarmee je je keuken leuk kan decoraren. Je hebt vast al een paar leuke dingen om huis om in je keuken neer te zetten, en anders gaat het volgende lijstje je vast helpen.

Leuke dingen om je keuken mee te decoreren

 • Plantjes
 • Mooie vaas met bloemen of droogbloemen
 • Een toffe keukenposter
 • Een paar mooie schaaltjes op elkaar gestapeld
 • Mooie borden op elkaar gestapeld
 • Een groepje mokken
 • Ingelijstje foto
 • Kookboeken
 • Houten snijplankjes
 • Voorraadpotten
 • Suikerpotje

Mooie keukendecoratie

Eén van mijn favoriete winkels als het om betaalbare interieurspulletjes gaat is Sostrene Grene. Hier kwam ik ook een paar mooie items voor in de keuken tegen. Mooie schaaltjes, super schattig slabestek, een leuke vaas en hele handige voorraadpotten.

Leuke items he! Ik vind keramieken servies echt prachtig! Ik ben helemaal weg van het mooie bord, maar ook het lieve blauwe schaaltje vind ik heel erg leuk. Het is dat ik mij in moet houden en niet zo veel plek heb, maar anders… Haha! Mocht je trouwens benieuwd zijn naar de keukenplank in mijn keuken, dan heb ik nog een paar foto’s voor je. Hier komen ze!

Vind jij het ook leuk om je keuken extra gezellig te maken met mooie spulletjes?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *