Leuke dingen om te doen in december

Leuke dingen om te doen in december. December vind ik ieder jaar een geweldige maand. Natuurlijk hebben we dan de gezellige feestdagen, maar het is…

by 

Leuke dingen om te doen in december. December vind ik ieder jaar een geweldige maand. Natuurlijk hebben we dan de gezellige feestdagen, maar het is ook een soort van afsluitende maand. Je gaat nadenken over het afgelopen jaar en je gaat alvast een beetje vooruit kijken naar het nieuwe jaar. Daarnaast word ik ook helemaal blij van Kerstversiering, een Kerstboom, onbeperkt warme chocolademelk, cadeautjes, lekker veel eten en natuurlijk zo veel mogelijk gezelligheid.

En om zo veel mogelijk uit deze feestelijke maand te halen, heb ik een aantal leuke dingen om te doen in december onder elkaar gezet die ervoor zullen zorgen dat jouw decembermaand nog leuker gaat worden. Hier komen mijn tips!


Schaatsen

Bij de winter denk je vast aan kou, sneeuw en ijs. Een echte winteractiviteit is schaatsen. Het is super gezellig om dit samen met je vriendinnen te doen, maar het is natuurlijk ook heel romantisch om samen met je liefje je kunsten op het ijs te laten zien. In verschillende steden staat in de maand december wel een ijsbaan opgesteld, maar de populairste is natuurlijk ICE Amsterdam.

Winterfilm

Momenteel zijn er weer erg veel Kerstfilms te bekijken. Het is een perfect moment om lekker op de bank te duiken, een snackboard naast je neer te zetten en van een grote mok warme choco te genieten. Mijn favoriete winterfilms heb ik onder elkaar gezet.

Snowworld

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit bij Snowworld geweest ben, maar toch lijkt het me heel tof om er een keer heen te gaan. Ik begin dan met skiën. Dat lijkt me zo grappig.

Naar de bioscoop of filmhuis

Het is enorm fijn om thuis onder een dekentje te kruipen en een film of serie aan te zetten. Maar het is ook heel erg leuk om er een uitje van te maken, door naar een bioscoop of filmhuis te gaan. Vooral een filmhuis is leuk om een keer te bezoeken. Hier vind je namelijk net wat andere films dan de films die in de bioscoop gedraaid worden.

Naar een wellness center

Tijdens de koude wintermaanden is het enorm fijn om naar een wellness center te gaan. Een warm bubbelbad, een Turks stoombad of een heerlijke hot stone massage. Je hebt het verdiend!

Een nieuwe stad ontdekken

Winkelen is een beetje anders dan hoe je het graag zou willen, maar toch kan het nog steeds. Kies een onbekende stad uit en ga hier de toerist spelen. Ontdek leuke winkels of gezellige eettentjes.

Leuke dingen om te doen in december

Naar het zwembad

Net als een wellness center is ook een bezoekje aan een zwembad heel erg fijn tijdens de winter. Het water is lekker warm en je komt helemaal tot rust.

Uitwaaien op het strand

Maak een wandeling over het strand. Voel de wind langs je waaien en geniet van de mooie, hoge golven. Het is super gezond en je zal die nacht ook heel erg lekker slapen.


Tip als je niet van de winter en de kou houdt

Ben jij niet zo’n fan van de winter en heb je een hekel aan kou? Drink dan wat vaker gemberthee. Het blijkt zo te zijn dat gemberthee nog beter tegen kou helpt dan andere theesmaakjes. Je zal minder last hebben van koude rillingen, waardoor je dit seizoen toch wat gemakkelijker door zal komen.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *