Leuke dingen om te doen tijdens Oud & Nieuw

Nu gaat het hard. We gaan bijna een gloed nieuw jaar in. Helaas is het ook dit jaar niet mogelijk om Oudejaarsavond te vieren zoals…

by 

Nu gaat het hard. We gaan bijna een gloed nieuw jaar in. Helaas is het ook dit jaar niet mogelijk om Oudejaarsavond te vieren zoals we het graag willen. Maar toch mag dat de pret niet drukken en gaan we natuurlijk zo goed mogelijk het nieuwe jaar in! Ik heb daarom een lijstje met Leuke dingen om te doen met Oud & Nieuw samengesteld waarmee het vast een hele gezellige avond gaat worden!

Oud & Nieuw

1. Ga uitgebreid dineren

Tijdens Kerst vinden we het erg gezellig om uitgebreid te dineren, maar eigenlijk is het ook hee leuk om lekker lang te tafelen tijdens Oudejaarsavond.

2. Maak gevulde oliebollen

Gevulde oliebollen? Ja! Snijd de oliebol bijna helemaal door de helft, doe er banketbakkersroom in en dip de oliebol voor de helft in gesmolten chocolade. Jammie!

3. Oude Spelletjes Spelen

Spelletjes spelen in natuurlijk super leuk. Maar hoe leuk is het om spelletjes te spelen die je vroeger hé-le-maal geweldig vond? Dit hoeven natuurlijk niet alleen bordspelletjes te zijn, maar kunnen ook toffe computerspelletjes zijn. Als kind vond ik het geweldig om computerspelletjes te spelen.

4. Spelletjesavond

Naast oude computerspelletjes is het ook heel erg leuk om nieuwe spelletjes te spelen. Organiseer daarom een spelletjesavond. Op internet kwam ik dit leuke spel tegen dat je zelf uit kan printen.

Leuke dingen om te doen tijdens Oud & Nieuw

5Herinneringen ophalen

Aan het einde van het jaar is het een ideaal moment om herinneringen op te halen. Herinneringen van dingen die je het afgelopen jaar beleefd hebt, maar je kan ook terug kijken naar de Oudejaarsavonden van voorgaande jaren. Hoe vierde je Oud & Nieuw toen je nog bij je ouders woonde? Wat was de meest leuke jaarwisseling? En welk moment vergeet je nooit meer?

Daarnaast kun je er natuurlijk ook foto’s of fotoboeken bij pakken en deze gezellig door gaan bladeren.

6. Bekijk series die je vroeger leuk vond

Houd een marathon. Dit kan zowel met je liefje als met een paar vrienden. Warme choco erbij en een grote bak popcorn gemengd met M&M’s, appelflappen, oliebollen en genieten maar!

7. Geef je huisdier extra aandacht

Er wordt waarschijnlijk veel vuurwerk afgestoken en daar kan je huisdier bang door worden. Geef hem of haar daarom extra liefde en aandacht. Bekijk ook de tips om ervoor te zorgen dat je huisdier minder bang is voor vuurwerk.

8. Kijk bloopers van je favoriete films of series

Oude films en series terug kijken is super leuk, maar het bekijken van bloopers is eigenlijk nog veel hilarischer. Ben je trouwens een fan van GTST? Ook hier zijn veel bloopers van te vinden.

9. Stap in de auto

Ga een stukje rijden. Het liefst naar een plek waar je op een afstandje vuurwerk kan bekijken. Muziekje aan, kachel aan en genieten maar!

10. Oud & Nieuw met z’n tweeen

Ga samen met je liefje Oud & Nieuw vieren. Deel herinneringen, proost samen op het nieuwe jaar en ga samen vuurwerk kijken in elkaar armen.

Lees ook: Lekkere hapjes en drankjes voor Oudejaarsavond

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *