De leukste DIY´s voor de herfst

Dat we in de herfst zijn beland, is wel duidelijk. Ondanks de regenbuitjes bevalt het mij nog erg goed. Ik vind het erg leuk om…

by 

Dat we in de herfst zijn beland, is wel duidelijk. Ondanks de regenbuitjes bevalt het mij nog erg goed. Ik vind het erg leuk om de buitenlucht in te gaan en samen met mijn kinderen opzoek te gaan naar eikeltjes, kastanjes en mooie bladeren om mee te knutselen. Maar ook drink ik nu weer vaker thee (gekaramelliseerde peer) en vind ik het zooo fijn om lekker een warme trui te dragen.

De herfst staat naast de mooie natuur ook bekend om het gezellig knus binnen zitten. Daarom leek het mij leuk om een aantal DIY’s voor de herfst te delen. Met deze herfst DIY’s krijg gelijk het ultieme herfst gevoel!

1. Pumpkin Calligraphy – 2. Krans met droogbloemen – 3. Gedroogde sinaasappels– 4. Pumpkin Spice Latte – 5. Bestempelde kussenhoes – 6. Caramel Apples – 7. Slinger van dennenappels – 8. Romantic Apple Pie

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *