12x Leuke Halloween decoratie

De leukste Halloween Decoratie! Wij hebben een aantal leuke Halloween decoratie onder elkaar gezet die je heel gemakkelijk na kan maken.

by 

De leukste Halloween Decoratie! Halloween wordt steeds populairder. Het is een griezelfeest dat overgewaaid is vanuit Amerika waar het ieder jaar uitbundig gevierd wordt. Toffe versiering, grappige drankjes, geweldige Halloween recepten en iedereen verkleed. Hoe gezellig! En als je op internet gaat zoeken naar Halloween decoratie, recepten en DIY’s, dan kom je de leukste dingen tegen. In Nederland zie je ook dat steeds meer winkels een aantal Halloween producten in het assortiment hebben en hoe leuk is het om kinderen langs de deuren te zien gaan in leuke griezelkostuums?! Helaas wordt dit nog niet veel in Nederland gedaan, maar toch wordt Halloween wel steeds meer thuis gevierd. En bij Halloween hoort natuurlijk gezellige decoratie. Wij hebben daarom een aantal leuke Halloween decoratie onder elkaar gezet!

LEUKE HALLOWEEN DECORATIE

1 / 2
3 / 4
5 / 6
7 / 8
9 / 10
11 / 12

Leuke Halloween decoratie hè? En eigenlijk is alles best gemakkelijk om na te maken. Vooral de pompoenen met de kattenkopjes en het pompoentje met het verband vinden wij heel erg schattig! De kattenkopjes maak je heel gemakkelijk met een uitsteekvormpje voor het maken van koekjes. Hiervoor zou je dus ook een ander uitsteekvormpje kunnen gebruiken. Maar ook het verven van katjes of spookjes is een heel leuk idee. Heel simpel en toch ziet het er heel feestelijk uit.

De pompoentjes zijn ook erg gemakkelijk om te maken. Hiervoor gebruik je de methode zoals je pompoms zou maken. Easy! En hoe vinden jullie de zwarte vlinders? Een groot zwart stuk karton, een schaar en tada! Je hebt gelijk het Halloween sfeertje te pakken.

Naast deze leuke Halloween decoratie hebben we ook nog een paar hele toffe Halloween taarten gevonden!

DIY’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *