Leuke Kerstdecoratie van H&M

Voor we het weten zitten we al weer in de maand december. Bij H&M kwam ik een paar items tegen die ik erg mooi vind, vooral de komende tijd!

by 

7x Leuke kerstdecoratie van H&M. Voor we het weten zitten we al weer in de maand december. Dit is echt dé feestmaand van het jaar en stiekem kijk ik al enorm uit naar Pakjesavond en Kerst. Ik wacht nog even tot Sinterklaas weer uit het land is, maar daarna duurt het niet lang meer voordat de Kerstboom versiert gaat worden. De Kerstballen zijn inmiddels al ontdekt door mijn dochtertje. Ze zag ze op zolder en werd er helemaal enthousiast door. “Ballonballen” heten ze. Ze heeft geen idee dat ze in de kerstboom komen te hangen en houdt ze daarom op de kop. Op deze manier begrijp je misschien een beetje waarom ze het ziet als ballonnen, haha.

Om deze reden kan ik ook niet wachten tot wel alle ballonballen van zolder gaan halen, samen met alle andere gezellige kerstdecoratie. En tot die tijd ga ik nog stiekem wat extra kerstdecoratie zoeken om het nóg sfeervoller te maken. Bij H&M kwam ik een paar items tegen die ik erg mooi vind, vooral de komende tijd!

Leuke Kerstdecoratie van H&M

leuke kerstdecoratie van h&m

1. Kerstsok – €14,99 / 2. Deurmat – €14,99 / 3. Plaid van imitatiebont – €69,99 / 4. Adventskalender – €14,99/ 5. Slabestek – €12,99 / 6. Twee servetringen – €7,99 / 7. Krans – €29,99

Dit jaar ga ik opzoek naar vier kerstsokken. Het is nog best lastig om niet van die hysterische kerstsokken te vinden en daarom vind ik deze van H&M heel mooi.

Op Pinterest heb ik al heel veel gezellige voordeuren voorbij zien komen die helemaal in kerstsfeer zijn gemaakt. Deze deurmat zou daar perfect bij passen. Nog een leuke krans aan de deur als nummer 7 en het ziet er gelijk heel mooi uit.

Hoe heerlijk ziet dit plaid van imitatiebont eruit! Het is jammer dat je hem niet kan voelen, maar ik heb zo’n vermoeden dat het geen straf is om er onder te liggen. En anders staat hij natuurlijk ook perfect in je interieur. Het maakt het heel sfeervol en warm.

Adventskalenders horen toch wel bij Kerst. Eigenlijk zou ik zo’n soort adventskalender aan de muur willen hangen en vullen met kleine cadeautjes. Een chocolade muis, kerstkransjes, iets van marsepein, iets om mee te knutselen, een leuke hanger voor in de kerstboom, etc.

Word jij ook blij van Kerstdecoratie?

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *