Leuke kersthangers van de Action

Hebben jullie deze leuke Kersthanger van de Action al gezien? Ik vind ze super schattig, ze staat heel erg gezellig in de kerstboom en ze…

by 

Hebben jullie deze leuke Kersthanger van de Action al gezien? Ik vind ze super schattig, ze staat heel erg gezellig in de kerstboom en ze waren natuurlijk ook heel betaalbaar. Ze kosten namelijk iets meer dan een euro per stuk.

De eerste kersthanger is een hondje met een kerstmuts op en een sjaaltje om. Zo lief! Het goud en de glitter maken de kersthanger heel mooi en ook het goudkleurige ronde hangertje vind ik een leuk detail.

De tweede kerstbal is een peperkoekmannetje en ook deze vind ik heel schattig! Hij heeft leuke kleurtjes en een heel lief gezichtje.

Ee laatste kersthanger van de Action die ik gekocht heb zijn 3 opgestapelde cadeautjes. Cadeautjes passen perfect bij Kerst en daarom kon ik ook deze niet laten liggen. Hij past qua kleur ook erg goed bij de andere kerstballen.

Koop jij wel eens kerstballen bij de Action?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *