Leuke kinderkamer decoratie van H&M

H&M vind ik een heerlijke winkel en webshop om te shoppen. Het is betaalbaar en ze hebben ook vaak extra korting, waardoor je goedkoper uit…

by 

H&M vind ik een heerlijke winkel en webshop om te shoppen. Het is betaalbaar en ze hebben ook vaak extra korting, waardoor je goedkoper uit bent. Ik koop er best veel kleding. Voor mijzelf en voor mijn kinderen. Maar ook de decoratie die je online kan kopen ziet er vaak erg tof uit! Het leek mij leuk om mijn favoriete kinderkamer decoratie van H&M met jullie te delen, dus hier komt mijn lijstje! Klik op de foto om naar de webshop te gaan.

Leuke kinderkamer decoratie van H&M

Leuke items he! Ik vind ze eigenlijk allemaal geweldig! Ze zijn niet te schreeuwerig en toch maken ze een kinderkamer heel erg gezellig. De ijsjes knuffel, het snoepjes kussen, de grote krokodil en de eenhoorn zijn mega schattig. We hebben al meerdere kussens / knuffels van H&M en deze zijn toch wel echt heel mooi. Maar ook mandjes om dingen in op te bergen zijn enorm handig om op een kinderkamer te hebben. Wij gebruiken ze vooral voor knuffels en spulletjes voor het speelkeukentje. Zo is het allemaal bij elkaar en ziet het er opgeruimd uit. Perfect!

Het vinden van leuke wanddecoratie voor een kinderkamer kan nog best lastig zijn. Ik vind het erg leuk om spiegels op te hangen, maar ook slingers maken een kamer heel gezellig. Wij hebben vlaggentjes op de kamertjes hangen, maar deze sterretjes maken het ook direct heel sfeervol.

En wat vinden jullie van het zwanenlampje en de wereldbol poef. Hoe geweldig! Dit zijn echt eyecatcher voor de kinderkamer. Je moet er iets meer voor uitgeven, maar ze zijn wel echt gaaf.

Shop jij wel eens bij H&M home?

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *