11x De leukste Maan decoratie

Manen als decoratie zijn momenteel enorm populair. Je ziet ze overal en vaak ook nog in messing. In de vorm van maanhangers, sieraden, spiegels, op…

by 
maandecoratie

Manen als decoratie zijn momenteel enorm populair. Je ziet ze overal en vaak ook nog in messing. In de vorm van maanhangers, sieraden, spiegels, op smartphonehoesjes en als decoratie in bijvoorbeeld babykamer. Maar ook zoutlampen in de vorm van een maan zie je steeds meer. Inmiddels hanger er bij mij in huis ook heel wat manen en toch gaat het nog steeds niet vervelen. Vooral nu de donkere dagen er weer aan komen, staat het nog gezelliger. En ja, ook tijdens de Kerst zijn manen natuurlijk perfect als decoratie.

Ik ging daarom opzoek naar leuke maan decoratie. En ik kan jullie vertellen dat ik onwijs veel toffe dingen tegenkwam. Een aantal van deze gave items heb ik onder elkaar gezet. Hier komen ze!

Maan hanger

Mooi is deze maan decoratie hè? Vooral de kersthangers vind ik erg leuk voor de komende tijd. Ze zullen perfect in de kerstboom hangen. Maar ook de maanhanger van Madam Stoltz is een grote favoriet. Deze heb ik momenteel ook in huis hangen. De grote maan hanger van de Intratuin vind ik ook erg mooi. Ik denk dat ik de lichtjes er af zou halen en dan boven het bed zou hangen. Het is echt een mooie eyecatcher.

Volg ons ook op Instagram.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *