De leukste nieuwe dingen van de Action

Gisteren bracht ik een bezoekje aan de Action. Ik vind het erg leuk om af en toe bij de Action binnen te stappen en met…

by 

Gisteren bracht ik een bezoekje aan de Action. Ik vind het erg leuk om af en toe bij de Action binnen te stappen en met leuke, goedkope dingen weer naar buiten te gaan. Maar goed, daar ben ik vast niet de enige in. Maar dit keer viel het mij op dat er bij de Action heel veel leuke nieuwe dingen te vinden zijn. Dit bracht mij op het idee om er foto’s van te maken en deze met jullie te delen. Zie het als een wandelende folder van de Action met leuke dingen waar je vast blij van gaat worden. Hier komen mijn favorieten!

Woondecoratie van de Action

Als eerste kwam ik deze leuke zoutlamp tegen. Ik heb zelf vorig jaar een zoutlamp gekocht, maar deze was wel wat duurder dan de variant bij de Action. Hij ziet er net zo mooi uit en kost maar €1,49. De komende maanden staat deze waxinelichthouder heel sfeervol in huis, omdat het een mooi licht effect geeft. Maar ook in de badkamer staat dit lampje perfect.

Deze kaarsen zag ik al eens voorbij komen op Instagram. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vooral de lichtbruine en de lichtroze vind ik erg mooi!

Hoe leuk zijn deze keramieke theelichthouders en deze kaarsenhouders! Ik vind ze prachtig! Ze doen mij erg veel denken aan het servies van HKLiving en laat dat nu net een best duur merk zijn. Deze houders van de Action zien er ook erg chique uit en zijn leuk om met elkaar te combineren.

Woonaccessoires

Bij de Action kwam ik deze twee sets mooie theedoeken tegen. Ik heb ze allebei meegenomen en ik kan zeggen dat ik erg enthousiast ben. De kwaliteit is supergoed, het is erg leuk dat er van die franjes aanhangen en de kleuren passen perfect bij mijn interieur. Yes! Ze kosten €2,99 per twee stuks.

Ook dit onderbord van Mangohout nam ik mee. Hij kost €5,95 en dit vind ik hem dubbel en dwars waard. Hij is ideaal als fruitschaal of als schaal om hapjes op te serveren. Daarnaast is hij heel decoratief.

Kerstdecoratie van de Action

Deze leuke kerstballen van de Action gingen ook mee naar huis. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, maar dit ijsje en het cupcakeje vond ik wel heel schattig. Ook de kerstballen met droogbloemen vond ik er mooi uitzien. Nu moet ik wel zeggen dat ik de kerstballen met de gekleurde droogbloemen niet in de bakken zag liggen.

Wil je iets leuks op de vensterbank neerzetten, dan zijn deze houten kerstboompjes wel mega cute! Ik zou voor een kleine en een grote kerstboom gaan en ze gezellig naast elkaar neerzetten.

Als je opzoek bent naar nieuwe kerstballen, dan kun je prima bij de Action terecht. Hier heb je zo veel leuke kerstspullen! Ik werd erg aangetrokken door deze buisjes met kerstballen. Eigenlijk vond ik ze allemaal heel lief, maar toch koos ik uiteindelijk voor het buisje met de beren kerstballen.

Dit lieve hondje kocht ik vorig jaar al bij de Action. Hij krijgt ook dit jaar weer een plekje in de kerstboom! (€0,99)

En tenslotte was ik opzoek naar een piek voor de kerstboom. Ieder jaar zeg ik dat ik een nieuwe piek ga kopen, maar het komt er eigenlijk nooit van. Tot dit jaar! Deze glitterster-piek ging mee naar huis. Hij doet me een beetje denken aan Frozen. Leuk!

Bekijk de website van de Action voor alle leuke nieuwe dingen!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *