De leukste nieuwe dingen van de Wibra

De Wibra is een heerlijke winkel om even binnen te wandelen als je eigenlijk nergens naar opzoek bent. Tenminste, ik merk aan mijzelf dat ik…

by 

De Wibra is een heerlijke winkel om even binnen te wandelen als je eigenlijk nergens naar opzoek bent. Tenminste, ik merk aan mijzelf dat ik vaak de Wibra binnenloop om gewoon even te kijken. En vaak kom ik dan toch wel weer iets leuks tegen. Is voor in huis, iets om mee schoon te maken, iets leuks voor de kinderen of leuke decoratie. Gisteren liep ik weer even de Wibra in en ook nu kwam ik de winkel uit met een paar mooie nieuwe spullen.

Zachte plaids

Ik kocht twee hele leuke plaids voor de kinderkamers. Het begint ‘s nachts al wat kouder te worden en dan is het ook wel erg lekker als je even een extra dekentje over je dekbed heen kan trekken. Deze plaids vond ik er qua kleur erg mooi uitzien. De ene heeft een perfect roze kleurtje en de andere is beige van kleur. Ook dit kleurtje vind ik heel erg mooi. Ze kostten €5,99 per stuk.

Lichtgroene mokken

Wat ik ook mee naar huis nam waren deze mooie mokken. Ik ben dol op servies! Dus toen ik deze lichtgroene mokken zag werd ik gelijk verliefd! Ze zijn super mooi, perfect van formaat en ook de kleur vind ik geweldig! Ze kostten €1,99 per stuk.

Roze/wit touw

Een tijdje geleden kocht ik goudkleurig/wit touw bij de Action. Dit touw gebruik ik enorm vaak! Veel vaker dan ik verwacht had. Dus toen ik roze/wit touw tegen kwam bij de Wibra kon ik het niet laten om ook deze mee te nemen. Hij kostte €1,29 en dat voor 75 meter!

Nog meer leuke dingen van de Wibra

Naast deze leuke dingen kwam ik nog een paar mooie items tegen. Deze items heb ik online opgezocht en onder elkaar gezet.

1. Plaid – €5,99 – 2. Tafelkleed – €7,99 – 3. Tafelkleed – €8,99 – 4. Doorzichtige kerstballen. Perfect om zelf een cadeautje, droogbloemen of een foto in te doen en in de kerstboom te hangen – €0,79 – 5. Houten regenboog – €4,99 – 6. Geturft vloerkleed autobaan – €14,99 – 7. Geturft vloerkleed regenboog – €14,99 – 8. Velours kussen – €6,99 – 9. Babylaken – €6,99 – 10. Boxkleed – €12,99 – 11. Kinder keukenset – €5,99 – 12. Dekbedovertrek zebra – €8,99 – 13. Dekbedovertrek eenhoorn – €8,99

Leuk zijn deze items hè! Het viel mij op dat er vooral veel leuke dingen voor baby’s en kinderen te vinden is. Maar ook de tafelkleden vind ik erg mooi. Ook kwam ik nog een paar Teddy mandjes tegen. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en in drie verschillende groottes. Superschattig voor bijvoorbeeld een babykamer. Deze kon ik alleen niet online vinden. Het is daarom zeker een bezoekje waard!

Bekijk hier de leuke dingen van de Action!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *