Leuke paasdecoratie van Dille & Kamille

Dille en Kamille is één van mijn favoriete winkels. Ik kijk er altijd weer naar uit als er een nieuwe collectie uitgebracht wordt. De items…

by 

Dille en Kamille is één van mijn favoriete winkels. Ik kijk er altijd weer naar uit als er een nieuwe collectie uitgebracht wordt. De items zijn vaak erg schattig, vrolijk en tijdloos en passen vaak erg goed in mijn interieur. Ik keek er dan ook erg naar uit ons de nieuwe Paascollectie te bewonderen. En ja hoor, ook dit jaar zitten er weer heel veel leuke paasdecoratie tussen! Lieve vilten konijntjes, eierwarmers, mooi servies. Ik heb daarom mijn favoriete paasdecoratie van Dille en Kamille bij elkaar gezocht. Hier komen ze!

Leuke paasdecoratie van Dille & Kamille

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *