Leuke stylingtips voor ieder interieur

Een grote kamerplant Hoewel veel plantjes een interieur al snel heel gezellig maakt, is het juist ook erg goed om één grote kamerplant in huis…

by 

Een grote kamerplant

Hoewel veel plantjes een interieur al snel heel gezellig maakt, is het juist ook erg goed om één grote kamerplant in huis te zetten. Een grote kamerplant zorgt voor een speels effect, laat de ruimte optische hoger lijken en maak het interieur vaak helemaal af. Heb je niet zo veel ruimte, dan is het ook erg leuk om een plant hoger neer te zetten op bijvoorbeeld een vensterbank.

Muur met kunst

Ik heb het geluk dat mijn moeder erg creatief is. Er hangen twee schilderijen van haar aan mijn muur en hier ben ik heel erg dol op. Ze passen perfect bij de rest van mijn interieur en ze zijn lekker groot, waardoor ze goed opvallen. Maar ook andere soorten kunst zorgen ervoor dat je meer sfeer in huis krijgt.

Mooie vloerlamp

Verlichting maakt het interieur compleet. Zonder mooie verlichting is sfeer moeilijk te creeren. Ga daarom opzoek naar een mooie vloerlamp die je een perfecte plek in je interieur geeft. En plek waar hij echt tot zijn recht komt en ook op mag vallen.

Een mooie fauteuil

Heb je nog een gezellig hoekje over? Zet er dan een mooie fauteuil neer. Ik heb zelf een hele leuke fauteuil met teddystof in huis staan. Hij zit helaas niet super fijn, maar het is toch een hoekje waar we niet veel zitten. Heb je niet zo veel ruimte, dan is een leuke hocker of poef ook erg mooi om je zithoek mee af te maken!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *