Leuke wanddecoratie voor een kinderkamer

De laatste tijd was ik vooral erg bezig met de kinderkamers. De babykamer van Tim werd meer een kinderkamer en ook de kamer van Nora…

by 

De laatste tijd was ik vooral erg bezig met de kinderkamers. De babykamer van Tim werd meer een kinderkamer en ook de kamer van Nora maakte ik gezelliger. Er is zo veel leuke kinderkamer decoratie te vinden! En toch moet ik zeggen dat ik het nog best lastig vind om leuke wanddecoratie te vinden. Aan de muren van Nora en Tim hangen leuke posters, wandplanken en heb ik muurstickers geplakt, maar er zijn nog veel meer dingen die je aan de muur kan hangen. Ik heb een paar toffe wanddecoratie bij elkaar gezocht!

Wanddecoratie voor een kinderkamer

1. Ophang vlaggetjes – Maisons du Monde (€25,99) / 2. Wandhanger leeuw – Maisons du Monde (€22,99) / 3. Goudkleurige sterrenslinger – Maisons du Monde (€15,99) / 4. Regenboog kapstok – H&M (€19,99) / 5. Maan spiegel – Maisons du Monde (€7,99) / 6. Pompom slinger – Maisons du Monde (€15,99) / 7. Regenboog wandrek – Maisons du Monde (€25,99) / 8. Wanddecoratie kinderkamer – Maisons du Monde (€9,99) / 9. Alfabet wandkleed – H&M (€14,99) / 10. Olifant wandhanger – Maisons du Monde (€26,99)

Leuke wanddecoratie he! Ik werd gelijk helemaal verliefd op de ophang vlaggetjes. Deze vind ik erg leuk voor een kinderkamer, maar ook super lief voor aan de muur van een babykamer. Het is een setje, dus hoef je niet te kiezen tussen deze twee leukerds!

Ook de leeuw en de olifant zijn perfect voor een baby-/kinderkamer. Het zijn allebei vrolijke eyecatchers die net wat extra’s aan de kamer geven.

Voor een meidenkamer zijn nummer 5 en 8 heel tof! Manen blijven leuk en spiegeltjes zorgen voor meer licht en diepte in een ruimte. Het wandhangertje met de vogeltjes zou erg leuk staan aan een kast of in een klein hoekje.

En wat dachten jullie van slingers in de kinderkamer? Ik zeg “ja”! Slingers maken een kamer gelijk gezellig en aangezien kinderkamers ook gezellig moeten zijn, passen slingers er heel goed bij. Deze sterretjes vind ik heel lief, de pompom slinger vind ik erg leuk voor een jongenskinderkamer, maar gewone (katoenen) slingers staan natuurlijk ook geweldig!

Tenslotte is het ook erg leuk om iets op de wand te schilderen. Wat dacht je van een regenboog op de muur? Mijn dochter is er helemaal weg van en ik moet ook zeggen dat het haar kinderkamer heel kleurrijk en gezellig maakt. Het is heel simpel en het effect is heel groots!

Kun je nog wel wat meer inspiratie gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij deze leuke posters voor een kinderkamer! Ik weet zeker dat je hier blij van gaat worden.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *