Lieve cadeautjes voor Vaderdag

Zondag 18 juni is het Vaderdag. Nu ik zelf jonge kinderen heb merk ik dat ik Moederdag en Vaderdag geweldige feestdagen vind. Op school en…

by 

Zondag 18 juni is het Vaderdag. Nu ik zelf jonge kinderen heb merk ik dat ik Moederdag en Vaderdag geweldige feestdagen vind. Op school en op de peuterspeelzaal zijn ze voor Moederdag namelijk erg druk bezig geweest met het maken van een cadeautje. Toen het cadeautje eindelijk mee naar huis mocht konden ze allebei niet wachten om het te geven. Dat was zo schattig! Ik kreeg voor Moederdag een hele leuke aardbol met de tekst “Je bent de allerliefste mama van de hele wereld” en een hele mooie versierde vlinder. Beide kunstwerken zijn met veel aandacht en liefde gemaakt en hebben daarom een perfect plekje in huis gekregen. Maar het was natuurlijk nog veel mooier om te zien hoe trots ze waren op hun cadeautjes. Dit soort momenten zijn voor mij onbetaalbaar!

Ook van mijn man kreeg ik cadeautjes. Een leuk boek over omdenken en het prachtige boek “Grote panda & kleine draak“. Hier staan zulke mooie illustraties en teksten in! Echt een aanrader om iemand cadeau te geven, bijvoorbeeld voor Vaderdag. Mijn man maakte ook een heerlijk ontbijtje en mijn Moederdag kon daarom niet meer stuk!

Maar nu komt Vaderdag er aan en is het de bedoeling dat mijn man ook in het zonnetje gezet gaat worden. Persoonlijk vind ik het erg leuk om een briefje of een kaart te geven. Het is een handige manier om nog even extra te vertellen hoeveel we van papa houden en dat hij een super papa is! In de website Alsjelieft kwam ik een paar hele schattige kaartjes voor Vaderdag tegen. In deze leuke webshop kun je zeker slagen als je op zoek bent naar een origineel cadeau of een leuk kaartje. De webshop staat vol met mooie kaarten en cadeaus, voor een lief gebaar en als je graag producten koopt van kleine, lokale ondernemers en mooie merken, dan zit je hier helemaal goed!

Ik koos drie verschillende Vadersdagkaarten uit en liet vervolgens mijn kinderen de definitieve keuze maken. Ik was zelf helemaal weg van het kaartje over de pizza. Deze vind ik geweldig! ‘I love you more than pizza.””And I really love pizza.” Maar toch kozen mijn kinderen voor het witte vierkanten kaartje met de tekst: “Ik ben zo trots op jou. Gewoon, om hoe je alles doet. Dus ik wilde even zeggen. Lieve jij, je doet het goed.” Mijn dochter vond dit kaartje het leukste, omdat papa moet weten dat hij het goed doet. Zo lief!!

Naast het kaartje bestelde ik ook hele leuke Hero sokken. Papa is onze held en daar passen deze stoere sokken perfect bij. De bestelling werd snel en mega leuk verpakt thuis bezorgd. Het was een feestje om alles uit te pakken. Nu ga ik alleen nog even op zoek naar een mooi boek over psychologie, want dat vindt hij de laatste tijd erg interessant. Maar met de sokken, het lieve kaartje voor Vaderdag én natuurlijk de Vaderdag cadeautjes van de kinderen wordt het vast een hele gezellige dag!

Bekijk ook het leuke Instagram account van Alsjelieft voor de liefste cadeautjes en kaartjes!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *