Marshmallow sneeuwpop voor in de chocolademelk

Hebben jullie al weer een mok warme chocolademelk gemaakt? Tijdens de winter is dit zó lekker! Vooral als het buiten koud is, er wat sneeuw…

by 
Marshmallow sneeuwpop voor in de chocolademelk

Hebben jullie al weer een mok warme chocolademelk gemaakt? Tijdens de winter is dit zó lekker! Vooral als het buiten koud is, er wat sneeuw ligt en je onder een dekentje je favoriete serie kijkt. En om deze mok warme chocolademelk nog leuker te maken of om tijdens de feestdagen een extra lekker drankje te serveren, vertel ik je hoe je heel gemakkelijk een marshmallow sneeuwpop voor in de warme chocolademelk kan maken.

Dit heb je nodig voor de sneeuwpopjes

  • Grote marshmallows (3 per sneeuwpop)
  • Zoute sticks
  • Oranje M&M’s
  • Chocolade stift (Bijvoorbeeld van Dr. Oetker)
  • En natuurlijk de chocolademelk
Marshmallow sneeuwpop

Zo maak je het

Leuk zijn deze marshmallow sneeuwpopjes hè? En zodra je alle benodigdheden bij elkaar hebt, kun je er ook nog eens lekker veel maken!

Het is de bedoeling dat je de zoute sticks in de marshmallows prikt. Eén zoute stick om de drie marshmallows aan elkaar te bevestigen en kleine zoute sticks om de armen en de benen te maken.

Met de chocolade stift teken je oogjes, een mondje ende knoopjes. En een oranje M&M is natuurlijk voor de neus. Simpel toch?

Marshmallow sneeuwpopjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *