Messing mengkraan Delsjön van IKEA

Er zijn een aantal manieren om een keuken een upgrade te geven. Eén daarvan is het vervangen van een mengkraan. Een kraan is tegenwoordig niet…

by 

Er zijn een aantal manieren om een keuken een upgrade te geven. Eén daarvan is het vervangen van een mengkraan. Een kraan is tegenwoordig niet alleen een functioneel items in de keuken, maar mag ook steeds meer gezien worden. Denk bijvoorbeeld aan mengkranen met uittrekbare kraankop, kokendwaterkranen en kranen in een zwarte of messing kleur. Al een lange tijd stond een messingkleurige mengkraan op mijn wensenlijstje voor de keuken. En inmiddels hebben wij de zilverkleurige kraan vervangen voor de Delsjön keukenmengkraan van IKEA. En wat een plaatje is het!

Ik ben helemaal weg van de Delsjön mengkraan! Hij is eigenlijk nog mooier dan verwacht. De kleur is messing en door de mooie matte afwerking oogt hij chique, maar niet “kitscherig”. Daarnaast vind ik het ook ideaal dat de kraan hoog is. Hierdoor kun je heel gemakkelijk grote pannen vullen met water en het afgieten van pannen geen probleem.

Wat trouwens ook echt een pluspunt aan deze mooi messing kraan is dat hij duurzaam is. Het is een kraan met een geïntegreerde beluchter die voor een precies goede waterstroom zorgt, waardoor je een lager verbruik van water en energie hebt. Handig! Nu alleen nog een mooie wasbak vinden en leuke hanglampjes ophangen en dat heeft de keuken een hele upgrade gekregen! Lees hier meer over het renoveren van de keuken.

De Delsjön keukenkraan van IKEA kost €59,95.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *