Mijn favoriete kersthangers in onze kerstboom

Ik ben dol op Kerst! En ik vind het ook erg leuk om het huis te decoreren met de mooiste kerstdecoratie. Afgelopen maandag, toen Sinterklaas…

by 

Ik ben dol op Kerst! En ik vind het ook erg leuk om het huis te decoreren met de mooiste kerstdecoratie. Afgelopen maandag, toen Sinterklaas weer op zijn stoomboot naar Spanje zat, hebben we de kerstboom weer van zolder gehaald. Ik moet eerlijk toegeven dat ik een kunstkerstboom nog steeds niet heel mooi vind, maar mijn man wil liever geen echte kerstboom. Hij vindt het zonde van het boompje, de naalden gaan vallen en hij is lichtelijk benauwd voor de acties die onze kat kan uithalen. Begrijpelijk, maar een echte kerstboom is zó mooi! En hij ruikt ook nog eens heerlijk. Maar goed, ik heb mij er bij neergelegd. Wat dan wel weer een voordeel is is dat de kunstkerstboom groot genoeg is om er leuke kersthangers in te hangen.

Op Instagram kreeg ik veel vragen over de kersthangers die ik in onze kerstboom gehangen heb. Dit bracht mij op het idee om ze te halen zien op mijn blog. Dus hier komen mijn favoriete kersthangers van dit jaar!

Mijn favoriete kersthangers

In onze kerstboom hangen een aantal roze kerstballen. Deze zijn vintage en afkomstige van de Kringloopwinkel. Ze zijn vrij kwetsbaar en hier en daar beschadigd, maar de kleuren zijn prachtig!

Over het koekjes hangertje krijg ik erg veel vragen. Deze heb ik afgelopen jaar gekocht bij tuincentrum Oosterik in Denekamp. Dit is een grote tuinwinkel vlak bij de grens met Duitsland.

Dit lieve beertje komt uit een kerstballen pakketje van de Action. Eigenlijk ging het mij alleen om de beertjes, maar ook de andere kerstballen heb ik gezellig in een schaaltje gelegd. Dit hangertje van de Action vind ik trouwens ook mega schattig!

De mooiste kerstboomhangers

Dit ijsje is een grote favoriet bij mijn kinderen. Ze willen ´m nog net niet opeten. En ik moet ook zeggen dat ik hem zelf ook heel leuk vind. Hij is in een set van drie kerstballen verkrijgbaar bij de Action. Het cupcakeje dat er bij zit hangt ook in onze kerstboom. De suikerspin helaas niet. Deze vind ik niet zo heel mooi.

Dit fruitje vind ik ook echt geweldig! En het leuke is, dat ik er twee van heb. Ik moet wel zeggen dat ik niet helemaal weet wat het is, haha! Een peertje? Anyway, ik vind hem leuk! Ook deze kocht ik bij Oosterik in Denekamp.

En tenslotte is dit stokbrood mijn allergrootste kersthanger en ook mijn allergrootste favoriet! Hij is zo leuk! Een echte eyecatcher. Ik hoop dat hij nooit kapot gaat, maar als je dat gaat hopen, dan gaat het vaak fout. Tijdens het versieren van de kerstboom viel een andere favoriete kerstbal (een roze grachtenpandje) op de grond. Huilen… Deze had ik ooit eens bij de HEMA gekocht en is natuurlijk niet meer verkrijgbaar. Gelukkig brengen scherven geluk! 😀

Het liefst wil ik de kerstboom nog aanvullen met een paar mooie kerstboomhangers van Sissy-boy. Deze zijn zo mooi!!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *