De mooiste items van de Sissy-boy kerstcollectie

Oh man, geef mij maar een cadeaukaart van Sissy-boy! Ik zou het namelijk totaal geen probleem vinden om deze te besteden. En vooral tijdens deze…

by 

Oh man, geef mij maar een cadeaukaart van Sissy-boy! Ik zou het namelijk totaal geen probleem vinden om deze te besteden. En vooral tijdens deze tijd van het jaar, want op dit moment liggen de winkel en de webshop van Sissy-boy vol met de mooiste items voor kerst. Het ene item nog mooier dan het andere en voor alles zou ik wel een plekje weten. Benieuwd naar mijn favoriete items? Hier komen ze!

Hartjes hanger / Goudkleurige brass slinger Merry Christmas / Papieren waaiers
Goudkleurige brass slinger met hartjes / Ornament roze ster / Kerstbal goud met hartjes
Schudbol met kaarsjes / Maanhanger / Croissantje met chocolade
Kerstbal huisje / Kerstbal roze oranje / The journey luck and love adventskalender

Gaaf is de kerstcollectie van Sissy-boy he! Ik zie alle items als in huis of in de kerstboom hangen. En wat kun je ze ook perfect met elkaar combineren. De goudkleurige brass slingers staan zowel leuk in de kerstboom als aan een muur, op een kersttafel of hangend aan een hoge kast. Maar ook de schudbol met de kaarsen vind ik geweldig! Hoe leuk bedacht! En wat dachten jullie van de adventskalender? Deze bevat 24 hangertjes voor in de kerstboom. Iedere dag tot aan kerst een cadeautje uitpakken blijft natuurlijk ook geweldig!

Welk item is jouw favoriet? En ben jij ook zo dol op Sissy-boy?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *