Mijn favorieten van februari

Als je even op internet aan het struinen bent kom je vaak hele leuke dingen tegen. Vooral nu de sale een beetje weg is en…

by 

Als je even op internet aan het struinen bent kom je vaak hele leuke dingen tegen. Vooral nu de sale een beetje weg is en de nieuwe collecties in de winkel liggen. Het is dat ik wat meer wil proberen te sparen, maar anders zouden er weer veel winkelmandje gevuld worden. Daarom heb ik een overzichtje gemaakt van items die momenteel mijn favorieten van februari zijn. Hier komen ze!

1. Rosé Blush Ring (pdpaola.com) / 2. Hangstoel Xenos / 3. Miljuschka magazine / 4. Poef CASA / 5. Rotan mand met oortjes – Zara Home / 6. La Palette Earrings Set (pdpaola.com)

De ring en de oorbellen zijn van hetzelfde merk, namelijk PD Paola. Ik vind het heel mooi dat de steentjes in de sieraden uit verschillende vormen en kleuren bestaan. De ring zou ik heel graag voor mijn verjaardag of Moederdag willen hebben. Maar ook de oorbellen zijn prachtig!

Hoe gaaf is deze hangstoel! Ik heb een hangstoel in huis hangen en dit staat super gezellig. Deze ronde rotan hangstoel zou perfect in de tuin kunnen hangen. En buiten het zomerseizoen krijgt hij gewoon een plekje in huis.

Ik ben “fan” van Miljuschka. Haar programma vind ik geweldig, haar instagram vind ik hilarisch en ook haar tijdschrift lijkt me heel tof. Ik ben zo benieuwd naar de aankomende editie!

Voor in de woonkamer ben ik nog op zoek naar een leuke poef. Deze zag ik bij Casa en hij lijkt me heerlijk. Lekker zacht, een mooi stofje en de vierkante vorm lijkt me ook erg handig.

Oh man, deze lieve mandjes wil je toch gelijk hebben! Ik ben helemaal verliefd op deze manden met muizenoortjes. In een hal, op de kinderkamer, in de woonkamer om speelgoed in op te bergen. Ja, hier zijn genoeg plekjes voor te vinden.

Zie ook: Mijn H&M favorieten

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *