Mijn favorieten van Sostrene Grene

Morgen ga ik samen met een vriendin shoppen in Zwolle. Eén van de winkels waar ik graag een bezoekje aan wil gaan brengen is Sostrene…

by 

Morgen ga ik samen met een vriendin shoppen in Zwolle. Eén van de winkels waar ik graag een bezoekje aan wil gaan brengen is Sostrene Grene. Nu de feestdagen er aan komen kun je daar perfect betaalbare cadeautjes vinden. De cadeautjes voor de feestdagen heb ik inmiddels al wel in huis gehaald, maar toch kan ik het niet laten om ook hier nog eventjes een kijkje te nemen. Ik ben daarom alvast naar de webshop van Sostrene Grene gegaan om inspiratie op te doen. Ik kwam een paar hele leuke items tegen die ik morgen zeker weten in de winkel wil gaan bewonderen. Deze favoriete items heb ik onder elkaar gezet. Leuk ter inspiratie, maar ook als een soort van Shoppinglist voor mijzelf.

  1. Ster kerst ornament
  2. Stapelstenen
  3. Koelrek
  4. Decoratieve kerstboom
  5. Poef met teddystof
  6. LED lamp
  7. Pretzel
  8. Mok
  9. Speelgoed theepot

Leuke items zitten er tussen hè? Ik ben zelf erg benieuwd naar de stapelstenen. Ik bestelde ze een tijdje geleden voor mijn kinderen van het merk Stapelstein, maar toch heb ik ze retour gestuurd. De stapelstenen waren wel erg leuk, maar ik vond het veel te duur voor wat het nu eigenlijk was. Deze budget variant van Sostrene Grene lijkt me net zo leuk en scheelt bijna 150 euro!

Ook ben ik erg benieuwd naar de poef met teddystof. Teddystof is lekker zacht en het maakt het interieur ook extra gezellig.

En wat vinden jullie van deze leuke pretzel voor in de kerstboom. Hij is schattig toch? En ook het sterretje vind ik er heel lief uitzien.

Tijdens deze maanden van het jaar vind ik het leuk om koekjes te bakken. Het koelrek is niet alleen heel handig om de koekjes op af te laten koelen, maar het ziet er ook nog eens erg mooi uit.

Mijn kinderen vinden het heel leuk om met het speelkeukentje te spelen. Er zitten al heel wat voedingsmiddelen in, maar een grote theepot ontbreekt nog. Deze van Sostrene Grene ziet er perfect uit!

2 comments

  1. Het ziet er allemaal heel leuk uit. Ik heb laatst bij Sostrene Grene een wandplankje gekocht. Ik had er al een en ik wilde precies dezelfde erbij. Dat lukte dus bij deze winkel. Maar nu ligt-ie nog steeds ongebruikt op kast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *