Nieuwe collectie Xenos

Nieuwe collectie Xenos. Momenteel is de Xenos bij mij in de buurt aan het verbouwen en ik moet zeggen dat ik het toch wel een…

by 

Nieuwe collectie Xenos. Momenteel is de Xenos bij mij in de buurt aan het verbouwen en ik moet zeggen dat ik het toch wel een beetje mis om even binnen te wandelen. Vooral nu het voorjaar is vind ik het extra leuk om weer wat gezellige dingetjes in huis te halen of de tuin weer op te vrolijken. Daarom besloot ik weer even een kijkje te nemen in de webshop. Hier vond ik een paar hele leuke dingen, waaronder een aantal toffe mokken. Ik ben zelf dol op de koffiebekers van HKliving en ik moet zeggen dat de mokjes die bij Xenos verkrijgbaar zijn er toch wel wat weg van hebben. Ik heb ze voor je onder elkaar gezet! Dus zoek je nog wat leuke items om voorjaar of naar een paar leuke mokjes? Kijk dan snel mee naar deze leuke decoratie items van Xenos!

Nieuwe collectie Xenos

Tof zijn deze mokjes hè? Ik zag dat er nu een actie was (3+1 gratis). Het is erg leuk om deze koffiemokjes op een plekje op het aanrecht neer te zetten. Het liefst natuurlijk bij het koffieapparaat. Dat zorgt gelijk voor een gezellig sfeertje in de keuken en het nodigt je uit om een lekker drankje te gaan maken.

Naast de leuke mokken kwam ik ook een mooie beige vaas tegen. Ik kan niet zo goed inschatten hoe groot hij is, maar stijlvol is hij wel.

Het plaid vind ik een prachtig kleurtje hebben. Ik zit eraan te denken om deze voor onze slaapkamer te kopen en hem over het voeteneinde neer te leggen. Het is altijd wel fijn om een extra dekentje bij de hand te hebben. Vooral ‘s nachts.

Hoe gaaf is deze asymmetrische spiegel! En hij heeft ook nog een houten lijst. Ik heb zelf een half jaartje geleden een ronde spiegel met houten lijst gekocht. Deze vind ik nog steeds prachtig! Maar als ik deze niet had, dan was ik waarschijnlijk voor deze spiegel gegaan. Perfect voor in de hal of het toilet.

En tenslotte zag ik dit leuke fotolijstje. Dit soort fotolijstjes zie je vaak bij winkels als Sissy-boy of Zara Home, maar zijn dan vaak net wat duurder. Ook deze zou ik heel graag willen neer zetten om onze slaapkamer.

Tip: Leuke wanddecoratie voor de kinderkamer.

2 comments

  1. Ze hebben best leuke dingen, inderdaad. Ik was helemaal verbaasd toen ik op de tv reclame zag dat ze al vijftig jaar gestaan. Dat wist ik echt niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *