Mijn H&M Home favorieten!

De winter valt qua kou tot nu toe nog best wel mee. Maar toch kan ik stiekem niet wachten tot het weer voorjaar is. Van…

by 
kortingscode voor h&m home

De winter valt qua kou tot nu toe nog best wel mee. Maar toch kan ik stiekem niet wachten tot het weer voorjaar is. Van mij mag het buiten wel weer wat langer licht blijven. De dagen mogen wel wat langer worden. En ik kijk er ook erg naar uit als er weer voorjaarsbloemetjes uit de grond gaan komen. Maar goed, we moeten nog even geduld hebben. En daarom ga ik tot die tijd maar zo veel mogelijk van de knusse voordelen van de winter genieten. Kaarsjes, veel kopjes thee, lekker onder een dekentje kruipen. In de webshop van H&M Home kwam ik een aantal hele leuke dingen tegen die perfect bij dit seizoen passen. Nu nog even opzoek naar een handige kortingscode voor H&M home en dan zou ik eigenlijk alles in mijn winkelmandje willen kopen! Benieuwd naar mijn vondsten? Hier komen ze!

kortingscode h&m home

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

H&M Home favorieten

Er staan maar liefst twee plaids op mijn Wishlist van H&M Home. De sprei met kwastjes is natuurlijk geweldig voor op je bed. Onze slaapkamer heeft net een nieuw kleurtje gekregen (oudgroen). Ik ben daarom ook een beetje aan het kijken naar nieuwe slaapkameraccessoires en decoratie. Deze sprei zou er erg goed passen.

Ook het zachte plaid van wolmix ziet er heerlijk uit. Hier wil je toch gelijk onder duiken? Vooral het kleurtje spreekt mij erg aan. Perfect voor op onze bank!

Deze mooie vaas was ook al te zien in mijn lijstje met mooie opvallende vazen. Dit is alleen de kleine variant. Ik vind hem echt super leuk door de grappige bolletjes. Daarnaast is hij ook gaaf voor in de keuken om een paar pollepels in te zetten.

Ik moet zeggen dat ik het langwerpige stoelkussen al heb. Hij ligt op de kamer van mijn dochtertje samen met een paar gezellige kussens en veel knuffels. Hierdoor is het een heel fijn hoekje geworden. Het langwerpige kussen is erg mooi, van goede kwaliteit en daarom wil ik er eigenlijk nog eentje. Hij staat namelijk ook erg leuk om een houten bankje. En in de zomer kan hij perfect op het tuinbankje liggen!

korting, kortingscode, korting H&M korting H&M home, Kortingscode H&M

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *