Mijn interieur wishlist

Nu we allemaal wat meer binnen zitten zijn we ook sneller geneigd ons interieur aan te passen. Ik moet zeggen dat ikzelf dol op mijn…

by 
interieurdecoratie wishlist

Nu we allemaal wat meer binnen zitten zijn we ook sneller geneigd ons interieur aan te passen. Ik moet zeggen dat ikzelf dol op mijn interieur ben. De kleuren zijn fijn, de meubels zijn mooi en de decoratie maakt mij blij. Kortom, ik vind het heerlijk om thuis te zijn. Maar toch moet ik ook bekennen dat ik het enorm leuk vind om af en toe iets te veranderen of om iets nieuws toe te voegen aan mijn interieur. Een aantal van deze dingen heb ik in mijn Interieur Wishlist gezet.

Mooie woondecoratie

Op mijn wensenlijstje staat een grote hanglamp van IKEA. Dit is de Torared hanglamp. Nu heb ik in huis wel genoeg lampen hangen en heb ik deze eigenlijk in gedachten voor de tuin. Het lijkt me prachtig om hem boven de tuintafel te hangen.

In onze zithoek in de woonkamer wil ik graag nog een grote kamerplant. Ik zit te denken aan de Strelitzia en ik denk dat hij ongeveer 2 meter moet zijn. Ik vind het mooi als een kamerplant een eyecatcher is en het vult gelijk de grote kale muur in de zithoek. Daarnaast wil ik de Strelitzia in een mooie Terracotta pot zetten.

Asymmetrische spiegels zijn erg populair. Momenteel heb ik er eentje op onze slaapkamer en die vind ik prachtig. Ook zou ik er graag één in de hal willen hebben. Onze hal is vrij klein, waardoor hij optisch wel wat groter gemaakt mag worden door middel van een spiegel.

Graag zou ik nog een poef in de zithoek willen hebben. Poefjes staan er gezellig en pak je er gemakkelijk bij. Ik zit nog te twijfelen tussen deze twee van de Kwantum.

En tenslotte ben ik helemaal weg van deze messing kraan van IKEA. We zijn momenteel met de keuken bezig en zodra het klaar is, komt deze kraam er zeker!

interieur wishlist

1. Hanglamp Torared – IKEA €39,99 / 2. Grote Strelitzia / 3. Asymmetrische spiegel – H&M €99,00 / 4. Een terracottapot voor de grote Strelitzia – bijv. van Hornbach €38,95 / 5. Poef Pavia Grijs – Kwantum €35,00 / 6. Poef Padua Zand – Kwantum €50 / 7. Messing kraan Delsjön – IKEA €59,95

Volg mij ook op Instagram

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *