Mijn lente interieur to do list

Tijdens het voorjaar heb ik veel meer zin om in huis en in de tuin aan de slag te gaan, dan tijdens andere seizoenen. De…

by 

Tijdens het voorjaar heb ik veel meer zin om in huis en in de tuin aan de slag te gaan, dan tijdens andere seizoenen. De lente voelt fris en als een soort van nieuw begin, waardoor ik vaak zin heb om mijn handen uit de mouwen te steken. Gelukkig helpt de natuur ook enorm mee. Iedere dag groeien de bladeren en bloemen weer groter en mooier, waardoor de tuin ook steeds gezelliger wordt. Onze tuin is helemaal zoals ik voor ogen had, dus daar hoeft niets meer aan te gebeuren. Af en toe de plantjes water geven en voor de rest volop genieten.

In huis wil ik nog wel een paar dingen aanpakken. Het zijn gelukkig geen grote klussen, want ook deze hebben we de laatste jaren genoeg gedaan. Maar het zijn kleine aanpassingen die het huis nog mooier en gezelliger gaan maken. Hier komt mijn lente interieur to do list!

De slaapkamer

De slaapkamer is de afgelopen jaren eigenlijk een beetje hetzelfde gebleven. Hier mag daarom wel iets aan gebeuren. De muren zijn groen en voor de rest is alles wit, wit, wit. Oftewel; veel sfeer is er niet en ook mag het wel wat warmer qua kleuren. Ik kwam onderstaande slaapkamers tegen en eigenlijk zou ik deze slaapkamer als inspiratie willen gebruiken. Ze zijn beide nog vrij licht, maar met kleuren als roze, bruin, aubergine en mosterdgeel wordt het gelijk heel gezellig. Daarnaast wil ik ook een paar mooie planten op de slaapkamer hebben.


Verlichting boven het aanrecht

Onze keuken is helemaal naar wens, maar toch ontbreekt er nog verlichting. Tijdens de zomer heb je niet zo veel licht nodig, maar straks in het najaar is het wel noodzakelijk dat er meer licht is. Ik ben al een tijdje opzoek naar leuke, kleine hanglampjes voor boven het aanrecht. Deze hoop ik binnenkort toch echt te vinden.

Plantjes in huis

Naast dat ik graag een paar planten in de slaapkamer wil hebben, wil ik ook graag wat meer planten in de woonkamer neerzetten. Planten zorgen voor zo veel sfeer! Ze maken het interieur gezellig, breken lege ruimtes en maken het interieur ook een beetje “speels”. Ook in de keuken vind ik het leuk om planten te hebben.


Leuke dingen voor in huis

En tenslotte vind ik het heel leuk om het huis gezelliger te maken met een paar leuke nieuwe spulletjes. Een citroenplantje staat al een lange tijd op mijn wensenlijstje. Dus deze hoop ik snel te kunnen vinden.

De handdoeken vliegen er iedere dag door heen. Ik kan er bijna niet tegen wassen. Haha, wat een rare uitspraken eigenlijk. Maar een paar nieuwe handdoeken zijn wel erg welkom.

Op de kinderkamers wil ik graag deze lieve vloerkleedjes hebben. Ze lijken mij erg zacht en doordat ze rond zijn en van die leuke kwastjes hebben, maken ze de kamertjes vast nog veel gezelliger.

Ja, ik ben dol op citroenen. Want ook deze goudkleurige onderzetters en deze leuke mand vind ik geweldig! De onderzetters vind ik iets te duur, maar de mand met citroenen zou wel kunnen.

En ook dit lieve dekentje met madeliefjes heeft mijn hartje gestolen. De zachtgroene kleur vind ik heel mooi en ik denk dat hij perfect op ons bed zou kunnen liggen.

2 comments

  1. Hier was alles ook wit, wit en wit. Ik heb twee muren in de woonkamer groen gemaakt en in de slaapkamer eentje petrol. Nog steeds zo blij mee! Planten vind ik ook altijd erg leuk, al ben ik er niet echt goed in om ze in leven te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *