Mijn Netflix aanraders – Januari 2022

Al heel wat jaartjes kijk ik films en series op Netflix. Je zet gemakkelijk een film of serie aan en je wordt niet onderbroken door…

by 

Al heel wat jaartjes kijk ik films en series op Netflix. Je zet gemakkelijk een film of serie aan en je wordt niet onderbroken door reclame. Zo fijn! Daarnaast ben ik zo’n type die de ene avond geen televisie/Netflix kijkt en de andere avond juist een aantal afleveringen achter elkaar kijkt Kennen jullie dat? Vooral als een serie enorm spannend is, kan ik niet meer stoppen. Maar welke serie of film is momenteel erg leuk om te kijken? Ik heb mijn favoriete Netflix aanraders van dit moment voor je onder elkaar gezet!

Undercover

Het derde seizoen van Undercover is nog maar net uit en wat is hij weer spannend! Ik heb er zelfs een keer over gedroomd. Wat mij betreft is dit zeker weten één van de beste series van Nederland/België!

Emily in Paris

Emily in Paris is echt een vrouwenserie. Het gaat over een Amerikaans meisje dat via een Amerikaans reclamebureau in een vestiging in Parijs gaat werken. De serie kijkt gemakkelijk weg. Dus een kop thee erbij en gedachten op 0.

Casa de Papel

Ook “Casa de Papel” is een bekende serie met meerdere seizoenen. Ik ben nog bezig met het laatste seizoen, maar ook nu kan ik niet wachten om het verder te gaan kijken.

Unforgivable

Unforgivable is de enige film in dit rijtje met Netflix aanraders. Het is een spannende, aangrijpende film met een bijzonder einde. Het verhaal heeft mij echt aangegrepen en ik moest er bijna door huilen. Ik zou hem daarom over een tijdje best nog een keertje willen zien.

Kalifat

Oh wat heeft de serie “Kalifat” veel spannende momenten! Het is best een vluchtige serie waardoor er vaak dingen gebeuren. Je blijft kijken en je bent de hele tijd bezig met hoe de serie af gaat lopen.

Welke film of serie vind jij een aanrader op dit moment?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *