Mijn niet favoriete interieur items

Persoonlijk hecht ik veel waarde aan het hebben van een mooi interieur. Ik vind zelf dat ik niet heel veel geld uitgeef, want ik ga…

by 

Persoonlijk hecht ik veel waarde aan het hebben van een mooi interieur. Ik vind zelf dat ik niet heel veel geld uitgeef, want ik ga ook graag opzoek naar tweedehands items. De combinatie van nieuw en oud vind ik erg sfeervol en op deze manier wil ik een fijn thuis gevoel creëren. Regelmatig deel ik leuke items voor het interieur, maar stiekem zijn er ook een paar dingen waar ik helemaal niet tegen kan. Het leek mij leuk om het lijstje te delen. Van tevoren wil ik natuurlijk wel zeggen dat ik hiermee niemand wil kwetsen!

Plakstrips tegen vliegen

Ik heb een hekel aan het hebben van beestje is huis. En dan met name vliegen, spinnen en muggen. Ik werk ze het liefst zo snel mogelijk de deur uit. Maar toch zijn er mensen die van die plakstrips in huis hangen waar vliegen aan blijven plakken. Waarom? Wil je nog een tijdje naar de dode vliegen blijven kijken? Nee, zo’n plakstrip zal ik nooit aanschaffen.

Een klok boven de deurpost

Ik heb zelf geen klok in de woonkamer hangen. Ik moet het doen met de digitale klok op de combimagnetron. Dit heeft ook nadelen, want soms wil je snel even weten wat de tijd is en moet ik hiervoor naar de keuken lopen. Vooral met kinderen is het handig om de tijd bij de hand te hebben. Maar wat ik nooit zou doen is het hangen van een klok boven de deurpost. Dit vind ik zo niet relaxt aanvoelen. Het voelt als of je nog op school zit en de ruimte pas mag verlaten als het “tijd” is. En ook vind ik de plek boven een deur geen mooie plek om iets op te hangen.

Raamdecoratie dat niet goed hangt

Oh man, wat kan ik mij ergeren aan raamdecoratie die er rommeling bijhangt. Ik heb het zelf regelmatig als de kat of de kinderen bij de vensterbank aan het spelen zijn. En het eerste dat ik dan doe is het recht hangen van de jaloezieën. Ik zou dan ook nooit de deur uit gaan voordat het allemaal goed hangt.

Bloempotten waarin je de plant koopt

Planten op de vensterbank staat erg gezellig. Maar het valt mij op dat er ook vaak planten op de vensterbank te vinden zijn die nog in het zelfde plastic potje zitten als waarin de plant gekocht ik. Natuurlijk is dit handig, maar het is toch veel leuker om er een leuk bloempotje omheen te doen. En mocht je deze niet in huis hebben, haal dan wel even het prijsstickertje ervan af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *