Mijn nieuwe posters hangen!

Laatst vertelde ik al dat ik een nieuwe poster bestelling gedaan heb bij Desenio.nl. Ik was de posters in de woonkamer wat zat aan het…

by 

Laatst vertelde ik al dat ik een nieuwe poster bestelling gedaan heb bij Desenio.nl. Ik was de posters in de woonkamer wat zat aan het worden en ook vond ik het erg leuk om een nieuwe poster in de keuken neer te zetten. Daarnaast werd ik tijdens het zoeken naar mooie posters ook erg blij van de posters voor kinderkamers en ook daarvan gingen er een paar in het winkelmandje. Inmiddels heb ik de posters ontvangen en heb ik ze een plekje gegeven. Dus mocht je benieuwd zijn? Scroll dan gezellig verder!

Posters voor de woonkamer

Voor de woonkamer bestelde ik 5 posters. Ik had er al vier lijstjes hangen, dus dat betekende dat ik er één te veel bestelde. Uiteindelijk ben ik hier wel blij om wat de vijfde poster was toch een beetje te druk. Deze vier posters passen perfect bij elkaar en matchen ook goed met de kleuren in mijn woonkamer. Zo fijn!

Poster in de keuken

Ook op de wandplank in de keuken wilde ik graag een nieuwe poster hebben. Sinds een aantal maanden hebben we een grote wandplank boven het aanrecht hangen en hier ben ik nog steeds enorm blij mee. Ik vind het erg leuk om hem te stylen met leuke spulletjes en daar past een poster heel goed bij! Ik ben helemaal weg van citroenen en daarom ging ik voor deze mooie print. Hij staat supermooi in de keuken. Niet te opvallend, luxe en toch aanwezig. Ja, hier ben ik erg blij mee!

Poster op de slaapkamer van Nora

Op de slaapkamer van Nora wilde ik graag deze mooie print hangen met het meisje en de haas. De poster sprak mij gelijk al heel erg aan en heeft iets sprookjesachtig. Het is een prachtige tekening die ik heel graag een plekje wilde geven op haar mooie kamer. Maar helaas blijk hij iets te groot. Ik heb hem daarom aan de kledingkast gehangen en ik moet zeggen dat dit er toch wel erg mooi uitziet!

Posters op de slaapkamer van Tim

Ook op de slaapkamer van Tim zijn er nieuwe posters te vinden. Deze super schattige poster met vosjes vind ikzelf erg mooi en past helemaal in de sfeer van de kinderkamer. Hij hangt naast een bladzijde uit het boek “Kleine beer, grote beer”. Zo schattig!

En de wereldkaart is de favoriet van Tim. Ik had hem eerste aan de muur hangen, maar ik heb hem toch in dit gezellige hoekje neergezet. Zo kan hij er namelijk nog beter naar kijken. Gelukkig heb ik er een hele grote poster van besteld, waardoor het een beetje lijkt op een schoolplaat.

Ik heb nog een paar poster over. Deze krijgen vast ook nog wel een plekje, maar voor nu ben ik meer dan tevreden met dit resultaat! De posters die ik bij Desenio.nl besteld heb zijn van hele goede kwaliteit, worden snel en netjes geleverd en ook het ophangsysteem waar ik de poster van het meisje met de haas in heb gedaan, vind ik erg mooi. Kortom, De wanddecoratie ziet er weer tip-top uit!

Oh, en mocht jij nou ook een leuke poster of meerdere posters hebben gezien? Je krijgt tot en met vrijdag 9 juni 2022 40% korting met de kortingscode “verrassendwonen“. Tof om eens te proberen toch!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *