Mijn poster bestelling bij Desenio.nl

Posters woonkamer Het leuke aan het hebben van lijsten aan de wand is dat je de foto´s en posters kan vervangen wanneer je wilt. Dit…

by 

Posters woonkamer

Het leuke aan het hebben van lijsten aan de wand is dat je de foto´s en posters kan vervangen wanneer je wilt. Dit vind ik heel erg fijn, aangezien ik het erg leuk vind om dingen in mijn interieur te veranderen. Tijdens de wintermaanden vond ik het fijn om hele rustige posters aan de muur te hebben, maar nu het voorjaar is mis ik toch wel iets meer kleur. Daarom ging ik opzoek naar een aantal nieuwe posters om mijn wand mee op te fleuren. Ik kwam gelijk een paar mooie posters voor de woonkamer tegen die ook nog eens perfect met elkaar matchen. Yes! Lijsten had ik al, dus dat scheelde weer. Waarschijnlijk moet ik één poster even opmaat knippen, maar dat is natuurlijk zo gepiept.

posters woonkamer bestellen

Posters keuken

Naast mooie posters voor de woonkamer vond ik ook nog een poster voor in de keuken. Ik ben dol op citroenen. Niet alleen de smaak vind ik lekker, maar ook de vrucht zelf vind ik op één of andere manier heel leuk. Ik heb een prachtige citroenvaas in de keuken staan, samen met een klein citroenvaasje en hier ben ik heel erg verliefd op. Vraag mij niet waarom, maar ik word blij van citroenen en daarom kocht ik een leuke poster met, je raad het al, citroenen!

wereldkaart kinderkamer

Posters kinderkamer

Tenslotte kwam ik nog een paar leuke posters voor de kinderkamer tegen. Bij Tim op de kamer hing al een hele mooie poster van Pimpelmees, maar toen ik een leuke wereldkaart met dieren tegenkwam, toen wist ik dat deze de kamer nog vrolijker gaat maken. Daarnaast denk ik dat hij het ook erg leuk vind om naar deze poster te kijken. Er is zoveel op te zien! En het is stiekem ook nog leerzaam. Handig!

Verder kocht ik nog een paar extra posters voor aan de andere kant van de kinderkamer en voor de slaapkamer van Nora. Ik kan niet wachten totdat ik de bestelling thuis ontvangen heb en aan de slag kan gaan met het verwisselen van de posters. Whoehoe!

posters kinderkamer bestellen

Heb jij ook zin om weer wat anders aan de wanden te hangen? Je krijgt met de code “verrassendwonen” nu 40% korting! Dit scheelt een hoop! Let op, de kortingscode is geldig tot en met vrijdag 9 juni 2022.

Ik heb mijn poster bestelling inmiddels ontvangen!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *