Knoflook vazen en citroen vazen van Des Pots

Citroen vaas van Des Pots Kennen jullie de vazen van Des Pots al? Een tijd geleden kwam ik mijn allereerst citroenvaasje van Des Pots tegen…

by 

Citroen vaas van Des Pots

Kennen jullie de vazen van Des Pots al? Een tijd geleden kwam ik mijn allereerst citroenvaasje van Des Pots tegen bij een plaatselijke bloemist. Ik heb op één of andere manier een zwak voor citroenen, dus vol enthousiasme kocht ik het kleine citroenvaasje. Eenmaal thuis gaf ik hem een perfect plekje in de keuken en vanaf toen is hij in de keuken gebleven. Ik vind hem nog steeds geweldig! En iedere keer als ik er naar kijk word ik weer blij.

Grote citroenvaas en knoflookvaasjes van Des Pots

Al snel kwam ik erachter dat Des Pots ook andere leuke vazen maakt. Van grote citroenvazen tot aan andere groente- en fruitvazen. Inmiddels heb ik mijn vazen verzameling daarom uitgebreid met een hele mooie grote citroenvaas en twee hele schattige vaasjes in de vorm van knoflook. Zo leuk! Ze staan alle vier te pronken in de keuken (af en toe staat de grote vaas even op de tuintafel), want ja, daar staan ze zó leuk!

knoflook vaas des pots

Stiekem heb ik nog een paar mooie items van Des Pots op mijn wensenlijstje staan, namelijk een grote schaal met citroenen, een grote aardbeienvaas en ik zou nog wel een nóg grotere citroen vaas willen hebben. Oké, misschien is mijn huis daar nu iets te klein voor, maar dromen mag, toch?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *