Mijn verlangslijstje

Dit jaar worden de feestdagen echt geweldig! Ik kijk er zo enorm naar uit! Het is het eerste jaar dat zowel Nora als Tim het…

by 

Dit jaar worden de feestdagen echt geweldig! Ik kijk er zo enorm naar uit! Het is het eerste jaar dat zowel Nora als Tim het helemaal mee gaan krijgen en hopelijk heel erg van deze tijd gaan genieten. Afgelopen weekend liep ik samen met hun Sint Maarten. Dit was een groot avontuur. Het was donker, (dat was al een avontuur opzich), er liepen overal kinderen met lampionnetjes en ze kregen bij ieder deurtje een snoepje. Zo leuk!

De volgende dag gingen we naar de intocht van Sinterklaas. Ook dit was heel erg leuk! We zagen de stoomboot van ver aankomen en in de hele stad was één groot feest. En dit feest hebben we natuurlijk thuis doorgezet. De afgelopen tijd zaten we veel in de speelgoedboeken te neuzen en hebben we leuke verlanglijstjes gemaakt. En ook heb ik stiekem voor mijzelf een verlanglijstje gemaakt. Deze wil ik graag met jullie delen.

Deze grote maan zou een perfect plekje krijgen naast de deur van de hal in de woonkamer. Mocht ik hem krijgen, dan ga ik waarschijnlijk wel de lampjes loshalen en deze om de metalen rand heen wikkelen. Dat vind ik persoonlijk mooier.

Deze bamboe taartplateau kan ik gewoon niet bij de Action vinden. Ik vind hem heel erg mooi. Tijdens verjaardagen plaats ik graag de taart op de tafel, zodat hij gezien kan worden. Vooral bij kinderverjaardagstaarten vind ik dat leuk. Hopelijk komt hij snel (terug) in de winkel.

Deze houten bosdieren horen eigenlijk bij de houten adventskalender met de kerstboompjes en paddenstoelen. Hij is van Dille & Kamille en ik vind hem zo schattig! Leuke kaarsjes erin en je hebt een toffe eyecatcher voor de herfst en voor de winter.

Tenslotte vind ik deze hartjes slinger van Sissy-boy erg mooi. Je zou hem in de Kerstboom kunnen hangen, maar ik denk dat ik hem zelf aan de muur zou hangen. Of als tafeldecoratie tijdens het kerstdiner.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *