Mijn wensenlijstje

De laatste maanden ben ik een stuk bewuster aan het kopen. Alles wordt alleen maar duurder en het is dan ook erg belangrijk dat we…

by 

De laatste maanden ben ik een stuk bewuster aan het kopen. Alles wordt alleen maar duurder en het is dan ook erg belangrijk dat we niet te veel geld gaan uitgeven. Terwijl ik eerder toch wel snel iets kocht wat ik leuk vond, bedenk ik mij nu eerst of het wel echt nodig is om het te kopen. Bij sommige dingen vind ik dit nog wel lastig. Vooral bij speelgoed en kleding voor mijn kinderen. Maar kleding voor mijzelf heb ik al maanden niet gekocht, bij het kopen van boodschappen let ik extra goed op en ook koop ik vaak dingen in de aanbieding. Dit scheelt enorm.

Toch heb ik de afgelopen tijd wel een wat duurdere uitgave gedaan. We hebben namelijk een nieuw tv-meubel gekocht. Niet helemaal nodig, maar de IKEA kast die we kochten toen we in ons huis kwamen wonen, was wel toe aan vervangen en vernieuwing. En zo zijn er nog een paar dingen die ik wel graag zou willen hebben, maar niet direct koop en dus op mijn wensenlijstje staan. Hier komen ze!

1. Houten boekenkast – Maisons du Monde / 2. La vita è dolce – Letitia Clark / 3. Ring van DP Paola / 4. Bakfiets / 5. Poster voor de slaapkamer van mijn zoontje / 6. Keuken poster / 7. Keuken poster / 8. Een poster met abstracte bloemen / 9. Leuke hanglampjes voor boven het aanrecht – Deze zag ik op het Instagram-account van Katespiers.

Deze boekenkast is gelijk een hele grote uitgave. Ik moet zeggen dat ik deze boekenkast heel mooi vind, maar dat een andere houten boekenkast ook prima is. Momenteel hebben we een witte buffetkast. Erg mooi, maar hout haalt toch wel wat extra sfeer in huis. De kast komt op het lange termijn wensenlijstje. 🙂

Het kookboek “La vita è dolce” is niet echt een heel bijzonder boek. Ik vond de binnenkant zelfs tegenvallen. Maar toch zou ik hem graag willen hebben en ter decoratie in mijn keuken willen zetten.

Deze ringen van PD Paola vind ik prachtig! Het mooie aan deze ringen vind ik de verschillend geslepen steentjes. Daarnaast hebben ze hele mooi kleuren.

Ja, een bakfiets! Dit lijkt me zo handig! Ik gebruik nu erg veel de duo kinderwagen en dat werkt prima. Maar een bakfiets zou zo veel gemakkelijker zijn.

Er staan verschillende posters op mijn wensenlijst. Het leuke aan posters vind ik dat je ze gemakkelijk kan vervangen. In mijn keuken zou ik graag een paar posters willen hebben. En ook op de slaapkamer van mijn zoontje is plek voor een nieuwe poster.

Tenslotte zijn we al een tijdje opzoek naar hanglampjes voor boven het aanrecht. Nu zag ik deze leuke rotan hanglampjes voorbij komen en ik denk dat het zoiets gaat worden. Ik vind het nog erg lastig en daarom hebben we de knoop nog niet door kunnen hakken.

Zou jij een bakfiets willen hebben?

2 comments

  1. Ik zou niet weten wie ik in mijn bakfiets zou moeten stoppen. 😉 Ik ben sowieso geen bakfiets-fan, eerlijk gezegd. Ze zijn zo groot dat ze vaak in de weg rijden/staan. Maar ik snap wel dat het heel handig is. Ik heb ook een verlanglijst van dingen die ik wil kopen en/of nodig heb. Altijd handig als iemand vraagt wat je voor je verjaardag wil hebben of zo. Hoewel de kans dat je een bakfiets krijgt, misschien niet zo groot is.

  2. Ik ben ook veel bewuster aan het kopen, eigenlijk al best een lange tijd. Ik ben ook blij dat ik mijn smaak nu goed ken. Vroeger was ik daar veel meer zoekende naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *