Mooie hanglampen voor de slaapkamer

Mooie hanglampen voor de slaapkamer. Het vinden van de perfecte hanglamp is nog niet zo gemakkelijk. Er zijn onwijs veel soorten en maten en in…

by 
Mooie hanglampen voor de slaapkamer

Mooie hanglampen voor de slaapkamer. Het vinden van de perfecte hanglamp is nog niet zo gemakkelijk. Er zijn onwijs veel soorten en maten en in verschillende prijsklassen. Nu kun je natuurlijk voor de eerste de beste hanglamp gaan, maar het is ook wel heel erg mooi om een hanglamp te kiezen die je slaapkamer gelijk een upgrade geeft. Wij zijn daarom opzoek gegaan naar dé trends op het gebied van hanglampen en vonden een paar hele mooie hanglampen voor op de slaapkamer. Van rotan tot aan linnen, van glas tot aan messing. Alle trends op het gebied van lampen komen aanbod! Als je nu geen “hotel-gevoel” krijgt, weten wij het ook niet.

Mooie hanglampen voor de slaapkamer

Mooie hanglampen voor de slaapkamer

Gaaf zijn ze he! Wij zijn vooral helemaal weg van de hanglampen van Madam Stoltz. Het linnen gecombineerd met hout past perfect bij de Scandinavische woonstijl. Deze zouden we graag in onze slaapkamer op willen hangen. Het zal gelijk een heel fijn, zacht sfeertje geven. De rotan lamp van HKLiving is een lamp die eigenlijk overal in huis past. Wij denken dat hij het beste tot zijn recht komt in een grote slaapkamer. Een mooie lichtbron erin en je hanglamp is compleet!~Maar ook glazen hanglampen en messing hanglampen zijn erg populair. En dan niet alleen voor in de slaapkamer, maar ook als lamp boven het aanrecht, als lamp boven de eettafel of in een hal. Voor een hotel-chic sfeertje in je slaapkamer zijn deze lampen echt perfect!

Ben jij nog opzoek naar een mooie hanglamp voor de slaapkamer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *