Mooie kookboeken voor in de keuken

Stiekem heb ik een zwak voor kookboeken die er aan de buitenkant extra mooi uitzien. Ik vind het heerlijk om door kookboeken te bladeren en…

by 

Stiekem heb ik een zwak voor kookboeken die er aan de buitenkant extra mooi uitzien. Ik vind het heerlijk om door kookboeken te bladeren en ik heb standaard een rijtje in mijn keuken staan. Maar helaas moet ik toch toegeven dat ik er veel te weinig uit kook. Met twee jonge kinderen kies ik er vaak voor om gewone Hollandse kost te bereiden, omdat het én gemakkelijk is én ik weet dat ze het op gaan eten. Maar als ik er meer de tijd voor zou nemen dan zou ik heel wat recepten uit mijn kookboeken willen maken.

Tot die tijd vind ik kookboeken ook erg mooi om in de keuken te hebben staan. Sinds ik een keukenplank boven het aanrecht heb hou ik ervan om deze regelmatig te decoreren. En ja, daar horen ook kookboeken bij. Ik heb daarom een lijstje gemaakt met kookboeken die ik op dit moment er heel mooi uit vind zien en een opvallend plekje in de keuken verdienen.

Mooie kookboeken

mooie kookboeken

1. Bitterzoete honing – €34,99 / 2. The Lemon Kitchen – €21,99 / 3. Manis – €25,99 / 4. Basic to Brilliance – €40,99 / 5. Nistisima – €30,95 / 6. La Vita è Dolce – €29,99 / 7. Passione Pizza – Sostrene Grene €39,80 / 8. Suqar – €32,50/ 9. Wonderful Morning – Sostrene Grene €34,40

Leuk zijn ze hè? Ik ben vooral weg van de kleurrijke boeken 1, 2, 6 en 8. Maar ook de nummer 7 en 9 zou perfect in de keuken staan. Deze zijn afkomstig van Sostrene Grene. Zodra ik weer een bezoekje breng, ga ik zeker even door deze mooie kookboeken bladeren, want volgens mij staan ze ook vol met heerlijke recepten. En het boek van Donna Hay (nummer 4) is natuurlijk ook een plaatje om in de keuken te hebben staan. Vooral als je een prachtige donkere keuken hebt.

2 comments

  1. Ik vind het altijd een beetje eng om die mooie boeken te gebruiken. Bij mij zitten ze in no time onder de druppels en de vlekken dus doe ik dat eigenlijk nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *