Mooie nieuwe items van Sostrene Grene

Er zijn verschillende interieur webshops die ik regelmatig bezoek. Eén daarvan is Sostrene Grene. Ze hebben een heel breed assortiment, mooie tijdloze dingen en hele…

by 

Er zijn verschillende interieur webshops die ik regelmatig bezoek. Eén daarvan is Sostrene Grene. Ze hebben een heel breed assortiment, mooie tijdloze dingen en hele leuke cadeautjes. Ook de fysieke winkel bezoek ik graag. Er is altijd wel wat te vinden voor in de keuken, om mee te knutselen of een handig boekje om in te schrijven. In de webshop ga ik vaak gelijk door naar de “Nieuwigheden”. Ook dit keer besloot ik weer een kijkje te nemen en al snel kwam ik een aantal mooie nieuwe items tegen. Deze interieur items heb ik onder elkaar gezet, dus mocht je benieuwd zijn naar de nieuwe collectie van Sostrene Grene, scroll dan gezellig verder!

1. Keukenrolhouder – €8,40 / 2. Wandrek grenenhout – €32,90 / 3 Deurmat kokosvezel – €9,84 / 4. Lotus kaarshouder – €3,98 / 5. Wandrek Grenenhout – €31,60/ 6. Decoratieve schaal – €2,82/ 7. Eierlade – €3,98

Leuke interieur items hè? De wandrekken spreken mij enorm aan. Ik vind het leuk om mooie spulletjes een opvallend plekje te geven en daar is een wandrek natuurlijk ideaal voor. Het eerste wandrek is ook erg leuk voor op een kinderkamer om boekjes in te zetten. Maar in de keuken zal hij ook perfect staan.

De keukenrolhouder is misschien niet iets dat je snel koop, maar toch ga ik deze waarschijnlijk toch aanschaffen. Ik heb er namelijk altijd eentje van metaal gehad en deze is totaal niet passend bij mijn keuken.

Het bakje voor eieren is heel erg leuk voor Pasen. Vooral als je de eieren ook nog beschilderd hebt, dan komen ze nog beter tot hun recht. En als we toch bezig zijn met Pasen, dan is het decoratieve schaaltje wel echt heel schattig om tijdens de Paasbrunch op tafel te zetten.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *